Сезонът на черешите

Понеделник - петък, 19.00 ч.
Сезонът на черешите
Година: 2014 Участват: Серкан Чайооглу, Йозге Гюрел и други Оригинално заглавие: Kiraz Mevsimi

 

Романтичната телевизионна поредица е най-харесваният сериал за 2015 година в Турция – това сочи проучване на предпочитанията на зрителите в южната ни съседка. Освен в Турция поредицата постига сериозни успехи и в Италия, където е и първият излъчен турски сериал. 

"Сезонът на черешите" завладява зрителите с една вълнуваща съвременна приказка, изпълнена с много приятни емоции, неочаквани изненади и разкрития на дълго пазени тайни. В центъра на сюжета е историята на трудолюбивата и упорита Ойкю, която живее с майка си и брат си в стар истанбулски квартал и мечтае да стане моден дизайнер. От дете тя пази в тайна любовта си към Мете – по-големия брат на най-добрата й приятелка, който въобще не предполага за чувствата ѝ и се влюбва в друга. 

Междувременно съдбата случайно среща Ойкю с Аяз – приятел и съдружник на Мете. Двамата са пълна противоположност – тя е срамежлива и целеустремена в работата си, а той е дързък и самонадеян. Аяз се влюбва от пръв поглед и въпреки че знае за чувствата на Ойкю към Мете, прави всичко възможно, за да я спечели. Отношенията на двамата ще преминат през много перипетии, предстои им да попаднат в неочаквани забавни ситуации на фона на звездния моден свят.  

 

Коментари