Три сестри (премиера)

Понеделник - четвъртък, 22.00 ч.
Три сестри (премиера)
Година: 2022 Режисьор: Еда Тексьоз Участват: Реха Йозджан, Иджлял Айдън, Беркер Гювен, Йозгю Кая, Алмила Ада, Мелиса Бербероулу, Назлъ Синем Юнал, Бениан Дьонмез и др. Оригинално заглавие: Üç Kiz Kardes

 

Сюжетът обхваща винаги актуалните и вълнуващи теми за любовта, предателството, състраданието и предаността. Действието се развива сред ухаещите на маслинови дървета калдъръмени улици на Айвалък, където имало красива стара къща. Там живели като в приказка три сестри заедно със своите родители. Тюркян, Дьонюш и Дерия винаги са били близки, подкрепяли се взаимно и мечтаели заедно за светлото бъдеще. 
Но любовта на семейството и доброто възпитание, което получават през годините, не успява да ги подготви достатъчно за мрачната реалност на зрелостта. С течение на времето сестрите откриват този нов живот и осъзнават, че изборите, които са придружени от него не са толкова лесни, колкото изглеждат. Невъобразими тайни могат да се окажат скрити дори от тези, на които имат най-голямо доверие, а ужасът на болестта може да доведе до опрощение и възкръсване на миналото. Това ще породи у тях различия, но и ще ги сплоти още повече и ще ги наведе на въпроса: Има ли нещо на света, което времето и любовта на семейството не може да излекува?
 

 

Коментари