Моето име е Мелек (премиера)

Понеделник - петък, 21.00 ч
Моето име е Мелек (премиера)
Година: 2019-2021 Режисьор: Джем Акйолдаш Участват: Нехир Ердоган, Кутси, Мустафа Мерт Коч, Рабиа Сойтюрк, Мехмед Чевик, Каан Чакър, Едже ЙозДикиджи и др. Оригинално заглавие: Benim Adim Melek

 

Изпълненият с напрежение и очакване сюжет най-напред среща зрителя с двете близки семейства Карадаа и Ширхан, които планират да оженят децата си. Но красивата и независима Мелек не желае да сключи брак с Халил и в деня на годежа им бяга в Берлин с Алпай (Каан Чакър), когото обича. От този ден нататък баща й, Сеит Али (Мехмед Чевик), се отрича от нея и семействата никога повече не споменават нейното име. Единствено Халил остава в мислите си с нея. 

Минават години и Мелек е вече щастлива майка на три деца. Един ден обаче тя разбира, че е неизлечимо болна. Нещастието я връхлита с пълна сила, когато с измама Алпай се развежда с нея и поема попечителството над децата им. Въпреки цялата си болка, Мелек се връща в родината си, за да се помири с баща си и да се опита да изгради наново живота си. Ще успее ли Мелек да си върне децата и любовта на близките? Ще остане ли вярна на себе си въпреки всички трудности, които я очакват? И дали чувствата на Халил към нея са се променили след толкова години?  
 

 

Коментари