Лейди, историята на една роза

Понеделник - петък, 15.00 ч.
Лейди, историята на една роза
Година: 2015 Режисьор: Исраел Санчес, Хуан Фелипе Кано Участват: Наталия Рейес, Мишел Ороско, Махида Ӥса, Ернесто Бенхумеа, Виня Мачадо, Карлос Мариньо и др. Оригинално заглавие: Lady, La Vendedora de Rosas

 

Сериалът е базиран на забележителния и изпълнен с обрати живот на колумбийската филмова звезда Лейди Мария Табарес. Създаден е по книгата на Едгар Домингес, писмата и спомените на Лейди. 
Лейди е младо момиче от беден квартал в Меделин, Колумбия, което продава рози по улиците, за да оцелее. До откриването й от филмов режисьор, който й предлага главната роля в първия колумбийски филм „La Vendedora de Rosas“ (Продавачката на рози), номиниран за „Златна палма“ на Международния филмов фестивал в Кан. Красива и търсена като роза, Лейди пленява всеки, който я зърне. Славният й живот на филмова звезда обаче претърпява пълен обрат, когато сложна любовна афера води до обвинение в убийство и 26-годишна присъда затвор. Но волята на Лейди няма да увехне, нито ще отстъпи в защита на невинността си, демонстрирайки неукротимия си дух да се бори да оцелее.   
 

 

Коментари