Ямата - премиера

Понеделник - петък, 21.00 ч.
Ямата - премиера
Година: 201 –2021 Режисьор: Синан Йозтюрк Участват: Арас Булут Ийнемли, Дилан Чичек Дениз, Ерджан Кесал, Перихан Саваш, Еркан Колчак Кьостендил, Йонер Еркан и др. Оригинално заглавие: Çukur

 

Контролът над истанбулския квартал „Ямата“, синоним на престъпност, е в ръцете на семейство Кочовалъ. Въпреки че е тясно свързанa с престъпността, фамилията има свои строги правила. Едно от тях е забраната на наркотиците в квартала. Завърналият се наскоро в родния си квартал Вартолу, обаче, планира да наруши тази забрана. Безскрупулният мафиот търси отмъщение за миналото и ще предприеме крайни действия, за да вземе контрола на „Ямата“ в свои ръце.  

Единственият шанс да бъдат защитени Кочовалъ и кварталът от нападението на Вартолу, се оказва най-малкият син в семейството – Ямач. Преди много години младият мъж успява да се измъкне от престъпния свят и сега живее по свои собствени правила, далеч от „Ямата“. Една вечер той среща младата и своенравна Сена, в която се влюбва от пръв поглед. Скоро двамата се женят, но докато планират съвместното си безоблачно бъдеще, дългът и семейството на Ямач застават помежду им и животът им се променя завинаги.
 

 

Коментари