Дъщерята на посланика

Събота - неделя, 18.00 ч
Дъщерята на посланика
Година: 2019-2021 Режисьор: Емре Кабакушак Участват: Неслихан Атагюл Доулу, Енгин Акюрек, Ураз Кайгълароулу, Ердал Кючюккьомюрджю, Ерхан Алпай, Гонджа Джилясун, Доукан Полат, Туба Бююкюстюн и др. Оригинално заглавие: Sefirin Kizi

 

Сюжетът на хитова поредица се фокусира върху дъщерята на посланика Наре (Неслихан) и Санджар (Енгин) от скромен произход, които се срещат и влюбват още като деца. Докато растат, те се виждат рядко, но няма да мине и ден, в който да не мислят един за друг. Заради неодобрението на семействата им, двамата взимат решение да се венчаят тайно. В нощта преди сватбата им обаче Наре изчезва безследно. Съкрушен, Санджар опитва да продължи живота си напред. Близо десетилетие по-късно в деня на сватбата му, но с друга жена, съдбата се намесва - Наре се появява неочаквано с разтърсваща тайна, която ще промени живота и на двама им завинаги. Въпреки всички невъзможни обрати, ще успеят ли двамата да възродят любовта помежду си?

По време на снимките на втори сезон звездата Неслихан Атагюл оттегля своето участие от продукцията поради здравословни причини. За главната женска роля създателите се спират на също небезизвестната и номинирана за награда „Еми“ - Туба Бююкюстюн, която влиза в историята с изцяло нов образ. Зрителите ще я разпознаят от участието й в хита „Черни пари и любов“, където отново си партнира с Енгин.

 

Коментари