Пътят на честта

Понеделник – петък, 20.00 ч.
Пътят на честта
Година: 2019 – Режисьор: Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски, Станислав Тодоров – Роги Участват: Владимир Зомбори, Силвия Петкова, Александър Спиров, Галя Александрова, Благовест Благоев, Ивайло Захариев, Марияна Миланова, Веселин Плачков, София Маринкова, Симеон Лютаков и Гергана Данданова и др.

 

Огнян (Владимир Зомбори), Кера (Силвия Петкова) и малкият им син Мартин (Александър Спиров) са щастливо младо семейство, което стопанисва семеен хотел-ресторант в Царево. На следващия ден след рождения ден на малкия Мартин, Огнян отива на лов и никога не се връща. Младата Кера остава сама с детето. Бонка (Галя Александрова), свекърва й, вече е свободна да изразява неприязънта си към нея. За нея Кера винаги е била чужда на семейството й. Бонка не харесва Кера, която е сирак и смята, че тя иска да сложи ръка на имотите им. Начетеността на Кера и любовта й към книгите дразнят непримиримо Бонка. За нея снаха й е от село, но се големее незаслужено. 
Освен, че свекърва й се държи ужасно с нея, братът на Огнян – Димитър (Благовест Благоев) таи надежди, че може да влезе в сърцето й. Той й предлага да се грижи за нея и сина й, но тя отказва да приеме предложението му. Взима детето си, изтегля малкото спестени пари и тайно заминава за София.
В столицата пътят на Кера се пресича с този на Калоян (Ивайло Захариев). Той е семеен, сериозен предприемач, който се стреми да бъде почтен бизнесмен. Заслепена от алчност майка му Мария (Марияна Миланова) сключва сделка със самия Дявол. Амбициите на Киро Християнина (Веселин Плачков) няма да приключат само с желанието да притежава дъщеря й Жаклин (София Маринкова).  Разкъсани между минало и настояще две големи фамилии ще бъдат изправени пред разрушителен сблъсък…

 

Коментари