Мерием

Понеделник - петък, 19.00 ч.
Мерием
Година: 2017-2018 Режисьор: Мустафа Шевки Доан Участват: Фуркан Андъч, Айча Айшин Туран, Джемал Токташ, Аджеля Топалолу, Уур Чавушолу, Бестемсу Йоздемир, Сема Йозтюрк и др. Оригинално заглавие: Meryem

 

Една автомобилна катастрофа променя живота на трима души и ги оплита в заплетен триъгълник от любов, лъжи и мъст, който може да ги унищожи. Освен ако любовта не победи омразата.
В съдбоносната вечер Мерием мечтае, че Октай ще ѝ предложи брак. На фона на буря от емоции той губи контрол върху автомобила си и удря млада жена. На мястото на катастрофата той мисли единствено за кариерата си и я изоставя, заедно с нероденото ѝ дете. От любов Мерием се съгласява да поеме отговорност за случилото се. Без да подозира нищо, Саваш чака у дома, където планира да съгради живот със Севинч. Тя обаче, както ще разбере той, е ударена от автомобил и умира. 
В съдбоносен обрат, прокурорът, който влиза в съдебната зала, за да се изправи срещу обвиняемия, е самият Октай. Планът на Октай е брутално несправедлив, но постепенно ще бъде разкрит от Саваш. Когато у него започват да се пораждат съмнения, той е решен да извади истината наяве. 
Осъзнала истината за „любимия“, Мерием прави пълни признания, което изправя Октай и Саваш в директен сблъсък. Междувременно страданието поражда близост между нея и Саваш, която бавно прераства в любов. Дали любовта ще победи омразата? Дали тя ще ги предпази от всички лъжи? Или Октай ще има последната дума?
 

 

Коментари