Любовта е „Дива земя” в следващата вълнуваща премиера по DIEMA FAMILY

Април 05, 2019 Новини

На 8 април, понеделник, от 15.00 ч. програмата на DIEMA FAMILY ще предложи на зрителите пред малкия екран още едно вълнуващо начало с пилотния епизод на премиерния романтичен сериал „Дива земя”. Новата завладяваща поредица ще разкаже историята на две страстни и сложни семейства, изправени пред неочаквана трагедия, която ще ги въвлече в поредица от трудни и много човешки ситуации.

Сюжетът на теленовелата „Дива земя” се развива в живописните винарни на долината Напа, Калифорния. Животът на фамилиите Монтиел и Кастанеда са на път да бъдат разтърсени, след като най-големият син на Крисанто Кастанеда умира в автомобилна катастрофа, причинена от безразсъдството на приятеля му Хуан Хосе, син на семейство Монтиел. Завладян от желание за мъст, Крисанто е решен да разруши семейство Монтиел. Въпреки омразата и презрението около тях, между Хуан Хосе Монтиел и дъщерята на Крисанто - Аурора Кастанеда, пламва страстна любов.

Главните роли са поверени на мексиканските актьори Ламбада Гарсия и Ана Белана Фернандес, чиито герои ще се борят за забранената си любов, криейки се от строгите погледи на своите бащи, въплъщение, на които ще бъдат актьорите Антонио де ла Вега и Мигел де Мигиел.

Сериалът „Дива земя“ е по оригинален сценарий на Валентина Парага и е продуцирана от утвърдения Хосе Джералдо Джулиен. Сниман е във Флорида и Калифорния и е със специалното участие на Даниел Елбитар и зведи като Лаура Химарас, Жозет Видал. Историята се радва на изключителна популярност в родината си, а известното испаноговорящо американско списание „People en Espanol“ се изказва положително за начина й на заснемане, режисьорска работа и развитие на сюжет.

Способна ли е силата на любовта между двама млади да помири двете враждуващи семейства или войната между тях ще се разрази още повече? В света на поредицата „Дива земя” няма добри и зли персонажи - само човешки същества с дълбоки емоции и недостатъци, които падат и се изправят, борейки се със собствените си демони.

Не пропускайте да видите и новата визия на канала и станете част от историята на новите герои на DIEMA FAMILY с епизодите на премиерния сериал „Дива земя" – гледайте от 8 април, понеделник, от 15.00 ч.

Коментари