Марта Стюарт и Джейми Оливър развихрят въображението си от 8 април по DIEMA

Април 03, 2019 Новини

Oт 8 април любимите кулинари Марта Стюарт и Джейми Оливър ще представят изкусителни ястия на зрителите всеки делничен ден между 14.00 ч. и 15.00 ч. Предаванията „Вкусотиите на Оливър“ и „Печивата на Марта Стюарт“, както и новата графична концепция на канала ще внесат свежи идеи, уют и радост в домовете на зрителите.

Продукцията „Вкусотиите на Оливър“ е вдъхновена от романа на Чарлз Дикенс – “Оливър Туист” и главен участник в нея е известният готвач Джейми Оливър. Зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да учат с удоволствие и лекота как да приготвят свежа храна за онези страхотни моменти със семейството и близките приятели.  В кулинарното риалити той ще покаже лесни и бързи рецепти, подходящи за всеки вкус и готварски умения. Джейми ще започва своето кулинарно предизвикателство с обиколка на скутер из Лондон, посещавайки местата с най-добрите продукти, а след това ще приготви апетитни ястия за дегустация от гост-звезди.

Тънкостите в печенето на сладкиши пък ще бъдат представени в предаването „Печивата на Марта Стюарт“. В кулинарното шоу носителката на награда „Еми“ Марта Стюарт ще издаде тайните на сладкарството, показвайки, че приготвянето на сладкиши не е трудна и непосилна задача. Водещата ще съживи класически рецепти, които са колкото вкусни, толкова и впечатляващи.

Каква е тайната на идеалната торта с блатове или как се получава безупречен топинг, ще разберете в кулинарните предавания „Печивата на Марта Стюарт“ и „Вкусотиите на Оливър“ всеки делничен ден между 14.00 – 15.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари