Романтичният сериен хит „Мистична любов“ с премиера в ефира на DIEMA FAMILY

Март 06, 2019 Новини

От 6 март, 20.00 ч., зрителите пред малкия екран ще могат да гледат епизодите на най-новия премиерен романтичен сериал „Мистична любов“. Поредицата от създателя Сурадж Барджатя, който работи по проекта цели 8 години, ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY. В нея се разказва за необикновеното приятелство между момче, което води духовно ориентиран живот и уверено момиче с жив интерес към танците. Приятелство, което ще прерасне в истинска и красива любов.

Премиерният сериал „Мистична любов“ акцентира върху двамата млади главни герои Нарен и Пуджа, които са коренно различни. Нарен си пада по духовното, учи психология и почти не чете новините. Изгубен в собствения си свят на медитация, той е бунтар и загадка, която и родителите му не могат да разгадаят. Пуджа от друга страна е всичко, което Нарен не е – мила, уверена и отворена към хората. Затова родителите на Нарен решават, че тя е момичето, от което той се нуждае в живота си.

Химията между младите актьори Шийн Дас и Акшай Мхатре на екрана и завладяващият сценарий донасят на романтичната поредица огромен успех в родината на продукцията. И двамата главни актьори правят дебюта си в телевизията с „Мистична любов“, чийто сюжет е базиран на любовната история на Менака и Вишвамитра в съвременен вариант.

Има ли пълно щастие и привличат ли се наистина противоположностите? Отговорите на тези въпроси зрителите ще могат да проследят в епизодите на премиерния сериал „Мистична любов“ по DIEMA FAMILY. Гледайте всяка делнична вечер от 6 март, 20.00 ч. 

Коментари