Романтичният хит "Назови ме по име" с премиера по DIEMA FAMILY на 11 февруари

Февруари 07, 2019 Новини

 

След броени дни една от най-успешните турски поредици ще направи своя дебют и в българския ефир. Зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да гледат завладяващия разказ на "Назови ме по им“ от 11 февруари, понеделник, 21.00 ч. Още с първите си епизоди през 2016 романтичната поредица успява да се превърне в най-гледания дневен сериал в южната ни съседка. Затова и създателите на новия сериен хит взимат логичното решение да заснемат следващи сезони, които затвърждават успеха му сред зрителската аудитория. 
 
Премиерният сериал „Назови ме по име“ ще ни преведе през историята на двамата главни герои Зехра и Йомер, чиито различни пътища се пресичат по неочакван начин. Йомер е млад и красив, който не вярва на жените. Единствената жена, за която някога го е било грижа, е сестра му Айше, която е болна от рак и ѝ остават 6 месеца живот. Зехра е бедно, красиво и наивно момиче от предградията, която иска само да осигури на болния си баща добро лечение, но няма средства за това.
 
Голямото желание на Айше, на която лекарите дават  шест месеца живот, е да види Йомер женен и със щастливо семейство. За да изпълни желанието на сестра си, той решава да се споразумее със Зехра да сключат фиктивен брак и в продължение на месеци да се представят пред неговото семейство за щастливи съпрузи. Двамата не се харесват и скоро изпълнението на тази уговорка изглежда практически невъзможна. Ще се съгласят ли Зехра и Йомер в името на личните цели и може ли омразата да се превърне в трепетна любов? Отговорите на тези въпроси зрителите ще могат да следят с интерес всяка делнична вечер от 21.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY.
 
Станете част от историята на новите герои на DIEMA FAMILY с епизодите на премиерния сериал "Назови ме по име" – гледайте от 11 февруари, понеделник, от 21.00 ч.

 

Коментари