Настроение за цялото семейство с романтично-коледна филмова селекция по DIEMA FAMILY

Декември 05, 2018 Новини

 

Декември месец ще бъде белязан от много коледно и романтично настроение със специално подбраната филмова селекция на DIEMA FAMILY. Зрителите на романтичния канал ще могат да станат част от над 15 стоплящи и зареждащи с настроение заглавия, които ще бъдат излъчвани един след друг в съботните и неделни вечери - от 18.00 до 22.00 ч.

Още този уикенд любителите на нежния жанр ще могат да се потопят в историята на „Моята коледна звезда”. Филмът разказва за 10 годишната Саманта и 8 годишният Джаксън, които  разбират, че баща им някога е излизал с поп звезда. Дали ще успеят да ги съберат, ще разберем в събота от 18.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Следващото приключение започва същата вечер от 20.00 ч. с филма „Вълшебства по Коледа”. В него Коледа е любимият празник на малкия Уил, но семейството му не споделя неговия ентусиазъм. Точно затова той изпраща писмо до Дядо Коледа с молба да върне празничния дух в дома му. Ще може ли Дядо Коледа да изпълни желанието на Уил?

В неделя от 18.00 ч. предстои историята на малко момиче, станало неволен притежател на стар коледен чорап от разпродажба. Тя силно вярва, че има магически сили, но майка й е не е съвсем убедена в това. Развръзката може да проследена във филма „Чудеса по Коледа“.

Следва магическия разказ на „Коледен парад“ от 20.00 ч., който разказва за коледните приключения на репортерката на сутрешния блок Хайли Хейли. Тя ще трябва да се опита да преоткрие коледния дух и най-вече да осъзнае, че любовта е неизменна част от празника.

Това са само част от заглавията, заредени с настроение и приятни емоции за цялото семейство. Подарете си Коледна магия с ефира на DIEMA FAMILY – гледайте филмовата селекция всеки уикенд от 18.00 до 22.00 ч.

 

Коментари