Един от най-харесваните мексикански сериали "Доня Сандовал" с премиера по DIEMA FAMILY

Октомври 11, 2018 Новини

 

Жертва или тиранин е главната героиня в премиерната за родния ефир романтичната мексиканска драма? Отговора зрителите на DIEMA FAMILY ще открият в  теленовела "Доня Сандовал", вдъхновена от реални събития и романа на Ромуло Галегос "Доня Барбара" -  от 20 октомври всяка събота и неделя от 16.00 ч.

Историята разказва за необикновения живот на Алтаграсия Сандовал – съвършено красива и преуспяла жена с разтърсваща тайна от миналото. Тази тайна е и причината тя да се превърне в неумолимата Доня, която е днес.

Силното екранно присъствие и външността на актрисата Арасели Арамбула дават възможност на създателите на поредицата да създадат многопластовия образ на "Доня Сандовал". Като малка главната героиня губи родителите си в жестоко престъпление, а по-късно става и жертва на насилие. Тези ужасяващи събития превръщат Алтаграсия в коравосърдечна и амбициозна жена. Единственото ѝ желанието е да управлява империя от успешен бизнес, служеща за инструмент за раздаване на безмилостно правосъдие. Без да очаква, обаче, това ще я отведе до непознати и плашещи за нея чувства – любовта към дете и силно приличане към мъж.

Успехът на "Доня Сандовал" се дължи не само на въздействащия сюжет, но и на майсторското му пресъздаване. След излъчването ѝ в Мексико и САЩ, поредицата се превръща в най-рейтиниговата премиера на Telemundo от години насам и една от най-високо харесваните испаноезични продукции.

Разтърсваща история за предателство, жаждата за отмъщение, изкупление и помирение. Не пропускайте епизодите на романтичната драма за легендарната "Доня Сандовал" – от 20 октомври, събота, в 16.00 ч. по DIEMA FAMILY.

 

 

Коментари