Премиерният сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" oт 22 август по DIEMA FAMILY

Август 14, 2018 Новини

 

Госпожа Фазилет живее скромно в малка къща с двете си дъщери и несбъднатите си мечти. Отгледала децата си с много трудности, тя е твърдо решена да загърби своя гняв и нещастие с тяхна помощ. Най-големият ѝ поддръжник по пътя към славата и парите е малката ѝ дъщеря – Едже. Голямата дъщеря Хазан обаче така и не може да прости на майка си за смъртта на баща си и е сериозна спънка за щастието на Фазилет.

На пътя им се изпречва богатата и уважавана фамилия Егемен. Навлизането в живота им ще промени не само съдбата на Едже, но и тази на Хазан, която ще се влюби в малкия син от семейството – Синан. За госпожа Фазилет и нейните дъщери започва нов живот, но какво крие той – предстои да видим в премиерния сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери", който стартира на 22 август в 22.00 ч. по DIEMA FAMILY, a от 23 август ще се излъчва всеки делничен ден от 22.30 ч.

Двама от най-добрите и опитни турски актьори - Назан Кесал и Махир Гюнширай, и цяла плеяда млади турски звезди се превъплъщават в героите на сагата за богатата фамилия Егемен и сътресенията, които тя преживява след нахлуването в живота им на госпожа Фазилет и нейните две дъщери - Хазан и Едже.

49-годишната Назан Кесал, която изпълнява ролята на госпожа Фазилет, има впечатляваща кариера в театъра, киното и телевизионните сериали, режисирала е няколко театрални спектакъла и ръководи школа за актьорско майсторство. Има награда за най-добра поддържаща роля на международния филмов фестивал в Анталия през 2006 година и още две - за най-добра актриса, на международните филмови фестивали в Истанбул през 2011 година и в Анкара през 2014 година. На българските зрители е позната от сериалите "Любов и наказание" и "Алие".

Махир Гюнширай пък набира популярност в България с участието си в сериала "Ифет". 58-годишният Махир е трето поколение актьор, има десетки роли в театъра, киното и телевизията и преподава актьорско майсторство в университети и частни школи и е един от основателите на частния Тиатро Оюневи в Истанбул.

Успехът на младите актьори в сериала бързо ги превръща в звезди и някои веднага получават нови ангажименти. Образът на Синан Егемен носи на 26-годишният Алп Навруз сериозна популярност. Той е модел, учи актьорско майсторство, а през 2017 година Алп е сред петимата най-обсъждани в социалните мрежи турски актьори, подреждайки се на четвърто място, веднага след Къванч Татлъту и изпреварвайки звездата на "Черна любов" Бурак Йозчивит.

Известен в социалните мрежи е и Чалар Ертурул, който получи много похвали за ролята на Яъз Егемен, определен от критиците като нов и нестандартен типаж в турското кино. 31-годишният Чаглар след края на сериала сключи договор за участие в нов игрален филм - "Остани при мен".

Най-младата звезда в "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" Афра Сарачоолу е само на 21 години и вече е популярна с приликата си с Адриана Лима. Афра споделя, че работата ѝ на снимачната площадка е била истинска школа и е прибавила много качества не само към актьорските ѝ умения, но и към характера ѝ. За нея дисциплината, търпението и постоянството са в основата на успеха.

За разлика от Афра Дениз Байсал, която изпълнява ролята на по-голямата дъщеря на госпожа Фазилет - Хазан, има сериозен актьорски опит. Тя е играла в общинския театър в Каршъяка, близо до Измир, където е родена. Паралелно с това снима в Истанбул десет сериала и един игрален филм. Ролята ѝ в "Булките бегълци" през 2015 година ѝ носи голям успех.

Режисьорът на "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" Мурат Сарачоглу е с български корен и има зад гърба си няколко успешни игрални филма и сериали, сред които продължилият четири сезона "Черната роза". А голяма част от действието в сериала се развива във вила на крайбрежния булевард в истанбулския квартал Саръйер, в европейската част на Босфора, където е домът на фамилията Егемен. Вилата е позната на българските зрители от "Мелодия на сърцето" и "Сезони на любовта". Сцените от бедния квартал, от който идват госпожа Фазилет и нейните дъщери, пък са заснети в Хекимбашъ, на възвишенията на Бейкоз на азиатския бряг. А комплексът, в който се намират луксозните жилища на Яъз и Хазан, се намира в един от най-елитните истанбулски квартали Левент.

Животът е низ от преплитащи се съдби и случки. Алчност, красота, амбиции и любов в една емоционална история, която събира бедни и богати, за да промени завинаги живота на всички. Не пропускайте началото на премиерния сериал "Госпожа Фазилет и нейните дъщери" на 22 август в 22.00 ч. по DIEMA FAMILY, а от 23 август - всеки делничен ден от 22.30 ч.

Коментари