Любовта превръща обикновена жена в герой в премиерния сериал “Бялата робиня“ по DIEMA FAMILY

Юни 25, 2018 Новини

От 30 юни зрителите ще могат да се насладят на ново романтично приключение с DIEMA FAMILY и премиерния за България колумбийски сериал “Бялата робиня“. Историята проследява живота на Виктория – млада жена, решена да се бори докрай за любимия и справедливостта в живота на онеправданите. Епизодите на поредицата зрителите ще могат да проследят всяка събота и неделя от 16.00 ч.  

“Бялата робиня“ впечатлява не само с творчески сюжет, но и с високото си качество на заснемане. Главната роля е поверена на прочутата испанска филмова звезда и носител на награда "Гоя" Нереа Камачо, която си партнира с други известни имена като Мигел де Мигел, панамската актриса Мирослава Моралес и Лучано Делесандро. В лицето на нейната екранна любов Мигел ще видим талантливия кубински актьор Ориан Суарес.  

Завладяващият разказ минава през живота на красивата маркиза Виктория, пристигнала в Америка, за да я омъжат за заможен търговец от региона. Истината обаче е различна – преди години в същия този град тя е спасена от смъртта и отгледана тайно от роби, превърнали се в нейно истинско семейство. Там Виктория среща и любовта на живота си. По-късно е изтръгната от тях и върната насила в Испания, защото, според порядките на обществото в онези времена, една бяла жена не може да живее с роби. Виктория обаче е непримирима и се завръща, преструвайки се на друга, за да се бори за справедливостта. Нейното героично сърце няма да намери покой, докато не спаси мъжа, когото обича...

Ще успее ли Виктория да спре разрушителните действия на общество, заслепено от предразсъдъци, и ще може ли да продължи живота си с Мигел? Отговорите на тези въпроси ще бъдат разкрити в премиерния колумбийски сериал “Бялата робиня”. Не го пропускайте – всеки уикенд от 16.00 ч. по  DIEMA FAMILY.

 

Коментари