Вкусът на любовта от днес в премиерния сериал "Горчиво и сладко" по DIEMA FAMILY

Юни 02, 2018 Новини

Какъв е вкусът на любовта? Отговор на този въпрос търси най-новата романтична поредица "Горчиво и сладко", която стартира днес от 18.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY. Премиерният за България сериал, чийто епизоди ще се излъчват всяка събота и неделя, ще заплени зрителите с историята на едно обикновено момиче, което мечтае да има свой собствен ресторант. Пътят към сбъдването на тази мечта е осеян с перипетии, но и гарниран с най-важната съставка – любовта.

В ролята на главната героиня Назлъ влиза талантливата актриса Йозге Гюрел, която зрителите познават от хитовата романтична поредица "Сезонът на черешите". В образа на нейн екранен партньор почитателите на романтичния жанр ще видят актьора Джан Яман, който притежава силна харизма и е сред откритията на сериала.

Запленяващата история на "Горчиво и сладко" разказва за амбицията на красивата Назлъ да стане професионален готвач и да отвори свой собствен ресторант. За да е в помощ на близките си, Назлъ започва работа като готвач в дома на тайнствен богат бизнесмен. Задачата й е да приготвя вечеря за мъжа, чиято самоличност не знае, и да си тръгва от дома му преди той да се прибере. Отношенията им започват със забележки и постоянни конфликти. Ферит мисли, че новият готвач е стара и твърдоглава жена, а Назлъ си представя шефа си като богат и стар бизнесмен. Един ден обаче пътищата им се пресичат. Следва поредица от недоразумения и съвпадения, които ще изправят Назлъ и Ферит пред сложна ситуация, за която и двамата не са подготвени.

Междувременно Дениз (в ролята Хакан Курташ), най-добрият приятел на Ферит, се среща с Назлъ. За разлика от сдържания му приятел, Дениз е с топъл и дружелюбен нрав. Той и Назлъ се разбират много добре и бързо се сприятеляват. За един от двамата обаче приятелството им бързо ще прерасне във влюбване.

Ще успее ли Назлъ да осъществи мечтата си? И коя любов ще избере накрая  – добрия характер или страстта? Зрителите ще имат възможността да проследят в премиерния романтичен сериал "Горчиво и сладко" - от днес, всяка събота и неделя, от 18.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY.

Коментари