Първи сезон на "Откраднат живот" стартира днес по DIEMA FAMILY

Май 28, 2018 Новини

 

Зрителите ще могат да се насладят на сериала от самото му начало всеки делничен ден от 14.30 ч.

 

Нова Броудкастинг Груп дава възможност на феновете на хитовия български медицински сериал "Откраднат живот" да проследят отново драматичните обрати в съдбите на главните герои в болница "Свети Кирил" всеки делничен ден от 14.30 ч. в ефира на DIEMA FAMILY.

Сюжетната завръзка започва на 31 декември 1982 година, когато след дълго очакване Евгения Генадиева ражда сина си. Малкият наследник на д-р Генадиев се ражда с тежка сърдечна малформация, която по онова време завършва фатално в голям процент от случаите. По същото време се ражда и друго бебе – здраво момченце, чиято майка умира непосредствено след раждането. Проф. Иван Генадиев е изправен пред най-голямата дилема в живота си – да се намеси в съдбата, погазвайки Хипократовата клетва и човешките закони, или да приеме тежката си участ. 33 години по-късно съдбите на двете вече пораснали деца се преплитат отново в "Свети Кирил", когато неочаквано им се налага да работят заедно.

Изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, наситени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата, която ще държи в напрежение зрителите от различни възрастови групи от първия епизод.

Младите и талантливи актьори Димо Алексиев, Алекс Алексиев, Радина Думанян, Дария Симеонова си партнират с утвърдени имена като Марта Вачкова, Йоана Буковска-Давидова, Емил Марков, Стоян Алексиев, Мария Каварджикова, Янина Кашева и Алекс Сърчаджиева в първия сезон на "Откраднат живот".

Ще успеят ли героите да живеят с лъжата, не пропускайте да разберете в епизодите от първи сезон на "Откраднат живот" всеки делничен ден от 14.30 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари