Любов и предателства в премиерния сериал "Черната перла“ по DIEMA FAMILY

Май 08, 2018 Новини

Премиерният сериал "Черната перла" ще завладее ефира на DIEMA FAMILY с драматична история за силата на голямата любов. Хитовата турска поредица от 2017 г., в която главните роли са поверени на звездите Толгахан Сайъшман и Ханде Ерчел, стартира на 21 май и ще бъде излъчвана всеки делничен ден от 22.00 ч. На 18 май пък предстои дългоочакваната развръзка на сериала "Моят живот“, когато зрителите ще разберат дали Бахар ще успее да надвие изпитанията на трудната любов.

“Черната перла” разказва историята на изпепеляващата, но изпълнена с препятствия любов между героите Кенан и Хазал. Младата двойка планира да прекара живота си заедно, но мечтата им неочаквано е помрачена от преуспяващия бизнесмен Вурал. Коварният герой, в чийто образ се превъплъщава Берк Хакман, с ловка интрига принуждава Хазал да се омъжи за него. Поставена  по неволя в средата на любовния триъгълник, красивата героиня отчаяно се бори да продължи живота си заедно с Кенан. Той от своя страна смята, че Хазал го е изоставила, заради новопридобития охолен живот и материалните принадлежности.

Завладяващата история на “Черната перла” и страхотната актьорска игра носят широка популярност на романтичната драма. Младите актьори в главните са сред най-популярните филмови и телевизионни звезди в Турция. Привлекателният Толгахан Сайъшман, който влиза в образа на Кенан, е известен на българската публика от сериалите "Сезони на любовта" и "Сега и завинаги“. Освен успешен актьор с цели 15 участия в филми и сериали зад гърба си, той е и носител на наградата "Най-добър модел на Турция“. Красивата му партньорка във филма е Ханде Ерчел, печелила приза за изгряваща звезда. Първата роля на талантливата актриса е в историческия хит от 2014 г. "Чучулигата".

Ще намерят ли младите влюбени Кенан и Хазал обратен път един към друг - гледайте в епизодите на премиерния сериал "Черната перла" всеки делничен ден от 21 май. Не пропускайте и развръзката на завладяващата история в хитовата поредица "Моят живот" – на 18 май от 22.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари