Завладяващият турски сериал „Преплетени съдби“ с премиера по DIEMA FAMILY

Декември 28, 2023 Новини

Пореден хитов турски сериал ще направи своята премиера през новата 2024 г. в DIEMA FAMILY, като част от стратегията на тематичния канал да предлага най-добрите турски поредици. Дългоочакваният “Преплетени съдби” ще бъде излъчен за първи път в българския ефир на 1 януари (понеделник) от 22:00 ч. Интригуващата драма ще завладее зрителите с разтърсващ сюжет за въздействаща любовна история, която се развива на фона на тежка трагедия. В главните роли влизат изключително популярните и обичани актьори Ирем Хелваджъоглу („Ти разкажи, Черно море“) и Алп Навруз („Не пускай ръката ми“).

Историята в премиерната турска поредица „Преплетени съдби“ се разгръща около трагичната съдба на Дженет (Айча Бингьол), жертва на домашно насилие от страна на своя съпруг. Годините за нея минават в примирие и мълчание, докато един ден не попада в болница. Осъзнавайки, че дните й са преброени, смелата жена избира да разкрие истината за трудния си живот. Тя се обръща за помощ към Зейнеб (Ирем Хелваджъоглу) - адвокатка, чиято рекламна табела вижда случайно от прозореца на болничната си стая. Майката на трима сина с тежка съдба дава на младата жена тайно писмо, чието съдържание ще сближи Зейнеб и Халил (Алп Навруз), най-големия син на Дженет. Тъмни тайни от миналото ще бъдат разкрити, а отношенията в семейството ще претърпят драматични обрати.

Адаптиран по известния роман на турския автор Атике Хинчлиер „Сърдечна болка", сериалът засяга темата за борбата на всички жени по света против домашното насилие. Негови създатели са Сердар Гьозелекли и Айля Хаджъоуларъ. Към звездния каст се присъединява и Айча Бингьол, която зрителите ще видят в разтърсващото й превъплъщение в образа на Дженет. В ролята на маниакалния й и жесток съпруг Йълмаз влиза актьорът Месут Акуста.

Не пропускайте епизодите на премиерния сериал „Преплетени съдби“ - от 1 януари, понеделник, в 22:00 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари