Завладяващият премиерен сериал „Три сестри“ в ефира на DIEMA FAMILY

Октомври 30, 2023 Новини

Дългоочакваният хитов сериал „Три сестри“ ще направи своята премиера в българския ефир по DIEMA FAMILY – домът на най-вълнуващите романтични истории. Завладяващата поредица стартира на 6 ноември от 20:00 ч. със своята пленяваща история за силата на любовта и сложните отношения в семейството на три смели млади жени. Създадена по бестселъра на прочутата авторка и актриса Иджлял Айдън, премиерата ще разкаже за необикновения живот на сестрите Тюркян, Дьонюш и Дерия и препятствията, които трябва да преодолеят, докато откриват себе си. Неочаквани тайни ще разтърсят живота им, а ужасът на болестта ще доведе до възкръсване на миналото. Това ще задълбочи различията между трите, но и ще ги сплоти още повече.

Сюжетът на „Три сестри“ обхваща актуалните и важни теми за любовта, предателството, състраданието и предаността. Действието се развива сред ухаещите на маслинови дървета калдъръмени улици на Айвалък, където има красива стара къща. В нея, съвсем като в приказка, живеят три сестри заедно със своите родители. Тюркян, Дьонюш и Дерия растат в разбирателство, подкрепят се взаимно и мечтаят за светло бъдеще. Но любовта на семейството и доброто възпитание, което получават през годините, не успява да ги подготви достатъчно за неочакваните изненади и обрати в живота им. Най-голямата сестра Тюркян ще срещне любовта в лицето на Сомер, но скоро най семейството ще надвиснат черни облаци. Градейки мечти за щастлив семеен живот със съпруга си, младата жена се озовава затворена и нещастна в на пръв поглед приказен замък. Какво ще се случи със сестрите, зрителите могат да проследят всеки делничен ден в премиерната поредица.

Главните роли в турския хит са поверени на талантливите актриси Йозгчю Кая, Алмила Ада и Мелиса Бербероулу. Режисьор на хитовата лента е Еда Тексьоз, а сценаристите са Бетюл Яасаан, Нилюфер Йозчелик и създателката на историята Иджлял Айдън. Зрителите ще я видят и в самия сериал, където се превъплъщава в образа на майката на момичетата Несрин.

Не пропускайте да станете част от вдъхновяващата и вълнуваща история на премиерния сериал „Три сестри“ - от 6 ноември всеки делник, от 20:00 ч. по DIEMA FAMILY.

 

Коментари