Драматична история за оцеляване в премиерния хитов сериал „Моето име е Мелек“

Септември 21, 2023 Новини

Дългоочакваният турски сериал „Моето име е Мелек“ ще направи своята премиера в българския ефир на 25 септември. От понеделник до петък в 21:00 ч. по DIEMA FAMILY зрителите ще могат да проследят вълнуващата история на една смела жена, която се бори не само да оцелее, но и да си върне изгубеното. В ролята на главната героиня Мелек влиза звездата Нехир Ердоган, а любимците Кутси и Каан Чакър се превъплъщават в образите на нейния годеник и първата й, но горчива любов. Сред успехите на новата премиерна поредица са 9-те номинации от International Izmir Film Festival, включително за най-добра режисура (Джем Акйолдаш) и сценарий (Берфу Ергенекон и Нилюфер Йозчелик).

Изпълненият с напрежение сюжет ще запознае зрителите с двете близки семейства Карадаа и Ширхан, които планират да оженят децата си. Всичко звучи прекрасно, но красивата и независима Мелек не желае да сключи брак с Халил (Кутси). В деня на годежа им, тя бяга в Берлин с Алпай (Каан Чакър), когото тайно обича. От този ден нататък баща й, Сеит Али (Мехмед Чевик), се отрича от нея и семействата никога повече не споменават име й. Минават години и Мелек е вече щастлива майка на три деца. Един ден обаче тя разбира, че е неизлечимо болна. Нещастието я връхлита с пълна сила, когато с измама Алпай се развежда с нея и поема попечителството над децата им. Въпреки цялата си болка, Мелек се връща в родината си, за да се сдобри с баща си и да се опита да изгради наново живота си.

Ще успее ли Мелек да си върне децата и любовта на близките си? Ще остане ли вярна на себе си, въпреки всички трудности, които я очакват? И дали чувствата на Халил към нея са се променили след толкова години? Зрителите могат да проследят вълнуваща история за прошката и новото начало в ефира на DIEMA FAMILY.

Не пропускайте да проследите в епизодите на новия премиерен сериал „Моето име е Мелек“ от 25 септември всеки делничен ден, от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.   

Коментари