Хитовият мексикански сериал „Врагът отблизо“ с премиера по DIEMA FAMILY

Юни 13, 2023 Новини

Не пропускайте историята за любов и предателство в премиерния сериал „Врагът отблизо“ от 19 юни – от понеделник до петък в 20:00 ч. по DIEMA FAMILY.

Вълнуващият премиерен сериал „Врагът отблизо“ ще завладее зрителите от 19 юни (понеделник) по DIEMA FAMILY. Хитовата мексиканска поредица от Лина Урибе и Дарио Ванегас проследява живота на разделени от трагедия в миналото брат и сестра, чието настояще ги изправя от двете страни на закона. Проследете изпълнената с напрежение и неочаквани обрати поредица от понеделник до петък в 20:00 ч.

„Врагът отблизо“ разказва историята на брат и сестра, готови да използват своето положение и власт, за да отмъстят за разбитото си семейство. Алехандро става свидетел на смъртта на родителите си и отвличането на по-малката си сестра от могъщия картел Мил Кумбрес. 25 години по-късно той е капитан в полицията, но продължава безмилостно да търси отмъщение. Алехандро изпраща свой агент под прикритие в смесения затвор „Лас Дунас“, за да извлече информация за картела от една от затворничките – Роксана Родилес. Задачата на Даниел е да спечели доверието й и да я накара да се влюби в него.

Това, което никой не подозира е, че именно Роксана е отвлечената сестра на Алехандро, а между нея и агентът Даниел ще пламне искрена емоция. На фона на неочакваните чувства на Даниел към Роксана, нищо неподозиращите брат и сестра се изправят един срещу друг в опасна игра на котка и мишка. Ще узнаят ли Алехандро и Роксана истината? Възможно ли е да загърбят драматичните събития от миналото, променили живота им завинаги? И дали Даниел ще последва сърцето си или служебния дълг?

Предизвикалата огромен интерес поредица е заснета в Швейцария, Съединените щати и Мексико. Режисьори на „Врагът отблизо“ са Раул Кабайеро и Дани Гавидия. Актьорският състав оглавяват звездите на мексиканското кино и телевизия Раул Мендес („Легендата на Зоро“, „Наркос“) и Фернанда Кастийо („Господарят на небесата“, „Дестилирана любов“). В ролята на Даниел към тях се присъединява изкусителният Матиас Новоа, когото зрителите познават от участието му в „Доня Сандовал“.

 

Коментари