История за оцеляване в търсене на щастието в „Ти разкажи, Черно море“

Март 17, 2023 Новини

Не пропускайте епизодите на премиерния сериал „Ти разкажи, Черно море“ от 27 март, понеделник, 22:00 ч. по DIEMA FAMILY

Хитовата турска поредица „Ти разкажи, Черно море“ вече и в българския ефир всеки делничен ден от 27 март. Сериалът обхваща различни житейски теми, сред които преодоляването на тежки изпитания, вярата в доброто, откриването на истинската любов и силните семейни връзки. Сериалът ще бъде излъчван всеки делничен ден от 22:00 ч. по DIEMA FAMILY.

По време на юношеството си Нефес е продадена като булка на жестокия и влиятелен бизнесмен Ведат. Години наред тя води тежък живот, но всеки опит да потърси спасението със сина си Ийт завършва с провал и болезнени последици. Всичко драматично се променя за Нефес, когато Ведат решава да започне общ бизнес с Мустафа Калели. Бизнесменът от Черноморския регион отпътува до Истанбул, за да сключи споразумение с Ведат и води своето семейство със себе си. По-малкият брат на Мустафа – бунтарят Тахир случайно разбира, че Нефес е жертва на домашно насилие, но не може да направи нищо, за да й помогне. Въпреки това младата жена планира да избяга, скривайки се в колата на семейство Калели. Този последен отчаян опит на Нефес ще накара Тахир да влезе в опасна битка, за да ги спаси.

В главните роли на хитовия турски сериал влизат Улаш Туна Астепе, който се превъплъщава в безстрашния Тахир и Ирем Хелваджъоглу, позната с участието си в сериала „Слънчеви момичета“, която се превръща в смелата Нефес. Завладяващата история в поредицата „Ти разкажи, Черно море“ постига огромни успехи при премиерата си в Турция, след което е продадена в над 20 територии по цял свят.

Премиерният сериал предстои да разкаже за драматичния живот на една смела жена, която се бори отчаяно с всички тежки удари на съдбата, за да създаде мир в живота си. Ще успее ли Нефес да се спаси от жестокия си съпруг с помощта на непокорния Тахир? Ще намери ли младата жена щастието с малкия си син?

Коментари