Страстта преобръща живота на четирима приятели в премиерния сериал „Да обичаш, след като си обичал”

Октомври 20, 2022 Новини

Превърналата се в безпрецедентен хит в Латинска Америка поредица стартира на 24 октомври от 20:00 ч. по DIEMA FAMILY

„Да обичаш, след като си обичал” е новият завладяващ премиерен сериал, който ще привлече вниманието на зрителите от 24 октомври по DIEMA FAMILY. Действието на романтичната драма се развива на фона на красивия Буенос Айрес и ще разкрие разтърсваща двойна любовна история, породена от страст и трагедия. Хитовата аржентинска поредица ще се излъчва от понеделник до сряда в 20:00 ч.

В сюжета на романтичния сериал „Да обичаш, след като си обичал” минало и настояще се преплитат в луд водовъртеж от събития и емоции. Автомобилна катастрофа с двама души поставя много въпроси, а отговори липсват. Тялото на Каролина изчезва, а Дамян е в кома. Без да подозират за очакващото ги, законните им партньори Сантяго и Ракел ще разкрият постепенно дълбоко заровена тайна от миналото – еднакво забранена и неизбежна. Заедно те ще преминат през най-трудния период в живота им, за да открият истинските си чувства.

Създателите - Ерика Халворсен, Гонсало де Мария, Мигел Колом и Пабло Васкес - решават да заложат на постоянното пресичане на двете основни сюжетни линии в миналото и настоящето, което създава силна и интригуваща атмосфера. Приятелството между двете двойки се възприема като необичайно и придава допълнителна оригиналност на идеята. Четирите главни персонажа са изиграни от южноамериканските звезди Мариано Мартинес, Исабел Маседо, Елеонора Уекслер и Федерико Амадор. Специално участие в сериала има актрисата Вирхиния Лаго.

На пръв поглед Сантяго и Каролина, Ракел и Дамян изглеждат като две щастливи двойки, но външността може да бъде измамна. Гледайте аржентинския премиерен сериал „Да обичаш, след като си обичал” от понеделник (24 октомври), в 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари