Семейният дълг се превръща в движеща сила в премиерния сериал “Ямата“

Август 02, 2022 Новини

Не пропускайте завладяващия разказ всяка делнична вечер от 21:00 ч. по DIEMA FAMILY 

Спираща дъха история и непредсказуеми ситуации предстоят с драматичния сериал „Ямата“ по DIEMA FAMILY от 3 август. Всяка делнична вечер от 21:00 ч. спечелилата любовта на милиони хора поредица ще потопи българските зрители в опасния свят на Ямач Кочовалъ и трудните избори, които той трябва да направи, за да предпази семейството си. 

Контролът над истанбулския квартал „Ямата“, синоним на престъпност, е в ръцете на семейство Кочовалъ. Въпреки че е тясно свързанa с престъпността, фамилията има свои строги правила. Едно от тях е забраната на наркотиците в квартала. Завърналият се наскоро в родния си квартал Вартолу, обаче, планира да наруши тази забрана. Безскрупулният мафиот търси отмъщение за миналото и ще предприеме крайни действия, за да вземе контрола на „Ямата“ в свои ръце.  
Единственият шанс да бъдат защитени Кочовалъ и кварталът от нападението на Вартолу, се оказва най-малкият син в семейството – Ямач. Преди много години младият мъж успява да се измъкне от престъпния свят и сега живее по свои собствени правила, далеч от „Ямата“. Една вечер той среща младата и своенравна Сена, в която се влюбва от пръв поглед. Скоро двамата се женят, но докато планират съвместното си безоблачно бъдеще, дългът и семейството на Ямач застават помежду им и животът им се променя завинаги.

В главните роли в сериала „Ямата“ си партнират спечелилият множество отличия за актьорската си игра Арас Булут Ийнемли и Дилан Чичек Дениз, позната на българските зрители от сериалите „Слънчеви момичета“ и „Приказка за Бодрум“. Звездният каст е допълнен от актьорите: Ерджан Кесал, Перихан Саваш, Еркан Колчак Кьостендил, Йонер Еркан и др. Отличният сценарий на хитовата поредица „Ямата“ е дело на Гьокхан Хорзум, а режисурата е поверена на Синан Йозтюрк.

Не пропускайте разберете колко тежък може да бъде дългът към семейството в драматичния сериал „Ямата“ от 3 август – всяка делнична вечер от 21:00 ч. по DIEMA FAMILY.  

 

Коментари