Любовта преобръща съдби в премиерния сериал „Не пускай ръката ми“ по DIEMA FAMILY

Октомври 10, 2021 Новини

История, изпълнена със сложни житейски преживявания, трудни избори и изпепеляваща любов, ще предложи премиерният за България сериал „Не пускай ръката ми“. От 18 октомври в 21.00 ч. зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да се потопят в завладяващата история на новите герои, чиито пътища се преплитат по невъобразим начин. Безразсъдна ли е любовта и може ли трагедия да завърши щастливо, ще разкрият епизодите на премиерната поредица от понеделник до петък.  

Новият романтичен сериал разказва за образованата и красива Азра и разглезеният син на богато и уважавано семейство Дженк. Тя има силен характер и ценности, а той живее в сянката на своето минало. Животът на Азра е идеален до деня, в който баща й е намерен мъртъв и мащехата й я гони на улицата. Дженк е момче, което се държи безотговорно, отказвайки да поеме семейния бизнес. Първата среща между Азра и Дженк по време на полет не протича особено добре, но съдбата решава да ги събере отново, за да ги изпита по пътя до истинската любов.

Режисурата на „Не пускай ръката ми“ е дело на Садулах Джелен, познат на българските зрители от работата му по хитови поредици като „Слънчеви момичета“ и „Двете лица на Истанбул“. За сложния образ на Азра създателите, сред които Хакан Инан („Пепел от рози“) и Берфу Ергенекон („Сезони на любовта“), се спират на Алина Боз. Очарователната актриса, в която тече и българска кръв, участва в редица популярни романтични поредици. „Продуцентската компания ми изпрати сценария на „Не пускай ръката ми“. Когато се запознах с героинята Азра, веднага се влюбих в нея“, споделя в интервю носителката на награда „Златна пеперуда” за най-добра женска роля. „Участието ми в този проект е най-впечатляващата оферта, която съм получавал. Бях особено впечатлен от героя Дженк“, допълва нейният екранен партньор Алп Навруз, който става изключително популярен след дебюта си в „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“.

Не пропускайте новия премиерен сериал „Не пускай ръката ми“ от 18 октомври, понеделник, 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари