Нови филмови емоции с премиерния сериал „Подарен живот“ по DIEMA FAMILY

Май 26, 2021 Новини

Гледайте пленяващата мексиканска поредица всяка делнична вечер от 20.00 ч.

От 31-и май DIEMA FAMILY ще предложи ново разтърсващо изживяване с премиерния за България мексикански сериал „Подарен живот“. В него зрителите ще проследят историята на младо семейство, изправено пред предизвикателството да осигури животоспасяващо лечение за осиновеното им дете. Епизодите на новата вдъхновяваща поредица ще се излъчват от понеделник до петък от 20.00 ч.

По вълнуващ начин „Подарен живот“ разказва за безграничната родителска обич и отдаденост. Съпрузите Елена и Ернесто научават, че осиновеният им син Николас е диагностициран с левкемия. Страхът, че могат да го загубят, ги принуждава да потърсят биологичния му баща. Така в живота им навлиза Педро, без да подозират, че той не само ще даде шанс за бъдеще на детето им, но и ще ги промени завинаги.

Интригуващият сюжет засяга актуални теми като осиновяването, нуждата от навременно лечение и важната роля на донорството. Сериалът е продуциран от Лусеро Суарес и е адаптация на едноименната чилийска теленовела от 2016 година, предизвикала огромен интерес в родината си. В главните роли влизат Хосе Рон, Ева Седеньо и изгряващата звезда Леонардо Херера в образа на малкия Николас. Поредицата е със специалното участие на Хорхе Салинас – добре познат от редица мексикански филмови продукции.

„Подарен живот“ е вдъхновяващ разказ за ценности като честност, смирение и семейна сплотеност. В него зрителите ще видят как любовта, волята за живот и упоритостта могат да разрушат всички пречки и стереотипи.

 Не пропускайте премиерния сериал „Подарен живот“ на 31-и май от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари