Вълнуващи летни вечери с премиерния сериал "Приказка за Бодрум" по DIEMA FAMILY

Юли 28, 2020 Новини

Завладяващата история на богато семейство, станало жертва на собствената си алчност, очаква зрителите на DIEMA FAMILY от понеделник, 3 август. Разказът за необикновената съдба на новите герои във вълнуващия премиерен сериал „Приказка за Бодрум“ може да бъде проследен всеки делничен ден от 21:00 ч.

Хотелиерът Еврен Ергювен живее в пълен лукс и светът е в краката му. Една погрешна инвестиция изхвърля заможното му семейство от истанбулския елит и преобръща съществуването им изцяло. Еврен, съпругата му и двете им деца са принудени да заживеят скромно докато опитват да загърбят изкушенията от миналото.

Бодрум ще изправи семейството пред болезнен път, по който дълбоко пазени тайни ще бъдат разкривани постепенно, а драматичната промяна в света им е подготвила неподозирани перипетии. Когато се намеси любовта обаче, животът на героите ще придобие нов смисъл, в който парите нямат значение.

Режисурата на сериалa е поверена на майстора-разказвач Мехмед Ада Йозтекин, а сценарият е дело на Башар Башаран и Емре Йоздюр. В „Приказка за Бодрум“ двама от главните актьори отново си партнират пред камерата – популярните в жанра Алперен Дуймаз и Дилян Чичек Дениз зрителите този път ще видят като брат и сестра. Участие взимат още Бора Дженгиз, Хилми Джем Интепе и Ебру Онуртан. Зад невероятния саундрак стоят Хасан Йоз Сют и Ъшъл  Йоз Сют.

Премиерният сериал „Приказка за Бодрум“ обещава силни и емоции и неочаквани обрати. Ще успее ли семейство Ергювен да свикне с новата си реалност? Не пропускайте да разберете всеки делничен ден от 3 август, от 21:00 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари