Любовта е спасение в премиерния сериал „Научи ме да обичам“ по DIEMA FAMILY

Април 16, 2020 Новини

Любовта ще се окаже спасение в премиерния сериал „Научи ме да обичам“ от 22 април в ефира на DIEMA FAMILY. Епизодите на романтичния разказ ще потопят зрителите във въртележка от бурни емоции, напрегнати моменти и пламенна любов. Съдбите на героите ще могат да бъдат проследени всяка седмица от понеделник до петък от 21.00 ч.

Лейля има само една мечта – да осигури по-добър живот за сина си. По тази причина се обръща към баща си за подкрепа и той ѝ предлага да се омъжи за уважаван и успешен бизнесмен. В деня на церемонията обаче Лейля открива шокиращата истина за бъдещия си съпруг и взима крайното решение да избяга от сватбата. Малко по-късно съдбата я среща с талантливия кулинар Алпер и двамата се отправят на опасно пътешествие, което ще разкрие дълбоко пазени тайни.

Талантът на изпълнителката на главната роля не остава незабелязан за създателите на „Научи ме да обичам“. „Онова, което го отличава от другите сериали, е непрестанното напрежение. Във всеки един момент може да се случи всичко, историята е толкова истинска.“, споделя в интервю Седа Бакан, носителка на 2 номинации за най-добро изпълнение от наградите Golden Butterfly Awards и Sadri Alisik Theatre and Cinema Awards.

За сърцето на Лейля ще се бори Алпер, изигран от Кадир Догулу. Чаровният актьор е участвал в няколко успешни продукции, но зрителите ще разпознаят от адаптацията по американския сериал „Клюкарките“ – „Малки тайни“. „Тук ние се различаваме от останалите поредици. В „Научи ме да обичам“ има истински чувства – такива, каквито хората изпитват в истинския си живот всеки ден. Това го прави толкова привлекателен за публиката.“, допълва Кадир.

Откровен и завладяващ, премиерният сериал „Научи ме да обичам“ представя по реалистичен начин съкровеното желание и борба на всеки един човек - да обича и да бъде обичан. Ще успее ли любовта на Лейля и Алпер да процъфти насред назряващата война? Не пропускайте да разберете в епизодите от 22 април, сряда, от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.

 

Коментари