Премиерният сериал „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” с разтърсващ финал по DIEMA FAMILY

Април 18, 2019 Новини

Не пропускайте развръзката на вълнуващата поредица този петък от 22.30 ч.

Премиерният сериал по DIEMA FAMILY „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” спечели сърцата и на българските телевизионни зрители. Излъчвана от август 2018 г., историята на госпожа Фазилет и двете ѝ дъщери - Едже и Хазан, грабна мигновено вниманието с разтърсващия си разказ за силата на амбицията и любовта.

Историята ни поведе през живота на госпожа Фазилет и двете й дъщери, които живеят скромно. Отгледала децата си с много трудности, тя решава да загърби своя гняв и нещастие и се впуска в преследване на мечтите си. Малката дъщеря на Госпожа Фазилет, Едже подкрепя майка си във всяко едно решение по пътя към славата и парите. За разлика от сестра си, голямата дъщеря Хазан не може да прости на майка си за смъртта на баща си и се превръща в сериозна спънка за щастието на Фазилет.

На пътя им се изпречва богатата и уважавана фамилия Егемен. Навлизането в живота им променя не само съдбата на Едже, но и тази на Хазан, която се влюбва лудо в малкия син от семейството – Синан. Какъв ще бъде финалът на тяхната история? Зрителите могат да проследят в следващите премиерни епизоди днес и утре от 22.30 ч. по DIEMA FAMILY.

Сред изгряващите звезди е актьорът Алп Навруз, по-известен като Синан от сериала „Госпожа Фазилет и нейните дъщери”. Той е сред най-харесваните актьори, а през 2017 г. Алп бе сред петимата най-обсъждани млади актьори в социалните мрежи, подреждайки се на четвърто място веднага след Къванч Татлъту и изпреварвайки звездата от „Черна любов” Бурак Йозчивит. За две години последователите на Алп Навруз са достигнали до 1.4 милиона души в платформата Instagram. 

Героинята на Госпожа Фазилет е изиграна от 49-годишната Назал Кесал, позната от сериалите „Любов и наказание” и “Алие”. Назал режисира няколко театрални спектакъла и ръководи школа за актьорско майсторство, в която най-младата актриса на сериала Афра Сарачоглу участва.

Чаровната Афра, която се превъплъщава в малката дъщеря Едже, прекъсва следването си в университет заради снимките на сериала. Според нея снимачната площадка на “Госпожа Фазилет и нейните дъщери” е истинската школа, благодарение на която всеки млад актьор може да се учи и развива.

Небезизвестната актриса Дениз Байзал, в ролята на голямата дъщеря Хазал, паралелно с актьорската работа успява да съчетава и следването си по международна търговия в университета в Маниса, Турция. Предишният й опит в киното оказва голямо влияние и й помага успешно да се превърне в героинята си с остър нрав.

Не пропускайте да разберете каква ще бъде развръзката в премиерния сериал „Госпожа Фазилет и нейните дъщери” в днес и утре от 22.30 ч по DIEMA FAMILY.

Коментари