Огледален свят

Понеделник - петък, 19.00 ч.
Огледален свят
Година: 2011 Режисьор: Мерве Гиргин, Баръш Йош, Толга Кутлуай Участват: Вахиде Гьордюм, Хазал Кая, Метин Чекмез, Чаатай Улусой, Дениз Уур, Джейда Атеш, Метин Селчук, Седеф Шахин, Юсуф Акгюн, Баръш Кълъч, Фейза Дживелек и др. Оригинално заглавие: Adını Feriha Koydum

 

Една приказка, базирана на благородни лъжи. Тази покъртителна драма разкрива мечтите и копнежите на младо момиче, разкъсвано между два свята. 
Фериа е младо момиче, което живее в луксозен квартал. Баща й е портиер в жилищен блок, а работата му осигурява на семейството малък апартамент в мазето. Фериа обитава свят, където желанията и възможностите изглеждат безгранични. Мечтите й и реалността обаче ще се смесят, когато я приемат в частен университет с пълна стипендия. Тя бързо става център на вниманието сред студентите в по-горните курсове в университета. Сред тях е и Емир - богат и красив плейбой. Фериа носи дрехите си от богатия квартал и се опитва да изглежда заможна, но колко дълго ще успее тя да се преструва на някой, който всъщност не е?      
Красивата дъщеря на един портиер ще се издигне от своя свят до един фалшив свят, който сама си е изградила. Уви, тази нова реалност ще погълне не само нея, но и семейството й. Истинските житейски борби на една майка и една дъщеря ще се превърнат в битка, от която няма връщане назад.
 

 

Коментари