Магда

Събота - неделя, 19.00 ч.
Магда
Година: 2005 Режисьор: Радослав Фигура, Яцек Борцух, Мачей Дейчер, Кшищоф Ланг Участват: Йоанна Броджик, Павел Малашински, Бартломей Швидерски, Катажина Буякевич, Бартек Каспшиковски, Дария Видавска, Ева Каспшик, Кшищоф Стелмашик и др. Оригинално заглавие: Magda M.

 

На първи план в сериала са съдбите на двама юристи – Магда Милович и Пьотр Кожецки. Двамата са се срещнали за малко по време на следването си, но след това техните пътища са се разделили. Години по-късно Магда е вече успешен адвокат, а Пьотр е посветил живота си да помага за кариерното развитие на жена си. Усилията му обаче не са оценени и скоро той се озовава в съдебната зала като страна по собственото си бракоразводно дело. Дали по ирония на съдбата или като пръст на провидението адвокат на неговата съпруга се оказва Магда.

Старите чувства между Магда и Пьотр отново пламват, но също така изплуват и старите пречки във взаимоотношенията им - техните независими характери, вроденият им инат, а сега се добавя  и житейският има опит. И двамата са емоционално ранени и не винаги успяват да се справят с това. В допълнение  и двамата обожават да  държат на своето…

"Магда"  е разказ за връзките между хората, за търсенето на близост, приятелство, любов. А също така за отговорността, която носим за най-близкия ни любим човек. Отговорност, за която Лисицата е разказвала на Малкия Принц.

 

Коментари