Трите лица на Ана

Понеделник – петък, 7.00 ч.
Трите лица на Ана
Година: 2016 Режисьор: Анджели Несма Участват: Анджелик Бойер, Себастиан Рули, Давид Зепеда, Педро Морено, Бланка Гуера, Ерик дел Кастильо, Рамиро Фумацони, Сузана Досамантес и др. Оригинално заглавие: Tres veces Ana Iguales y Distinas (The three sides of Ana)

 

В миналото сериозен инцидент оставя тризначките Ана Лусия, Ана Летисия и Ана Лаура белязани от мъката, причинена от катастрофа, в която родителите им загиват и разделя Ана Лусия от семейството ѝ. Бабата на тризначките Ернестина и чичо им Рамиро издирват Ана Лусия, но дълго време не могат да я открият. Години по-късно Ана Лаура все още се надява да намери сестра си, докато Ана Летисия отказва, тъй като появата ѝ би я лишила от част от наследството и любовта на най-близките. Когато съпругът ѝ Марсело е на крачка от намирането на Ана Лусия, Ана Летисия наема убиец, който трябва да се погрижи за проблема завинаги. Но Марсело изненадващо оцелява и губи паметта си, получавайки новото име Сантиаго от жената, която се грижи за него. Пътищата на Сантиаго и Ана Лусия се преплитат, но и двамата игнорират миналото си и нещата, които ги свързват. 

Съдбата събира тризначките и реакцията на Ана Летисия при срещата със сестра ѝ ще я накара да покаже неочаквана и непозната за другите реакция, докато Ана Лусия опитва да се пребори за любовта си и за завръщане в семейството. 

 

 

Коментари