DIEMA FAMILY с нов облик и премиерни заглавия от 8 април

Март 22, 2019 Новини

Две кулинарни предавания, световноизвестно риалити шоу, хитова теленовела, романтични филми и сериали ще предложи каналът на зрителите

От 8 април каналът DIEMA FAMILY сменя своята графична концепция и ще внесе елегантност, уют, красота и съвременно усещане, което кореспондира перфектно с начина на живот на зрителите. Освен новата визия, каналът ще предложи премиерно съдържание, с което радостта от живота ще влезе в домовете на зрителите. В ефира на DIEMA FAMILY ще стартират кулинарните предавания „Вкусотиите на Оливър“ и „Печивата на Марта Стюарт“, хитовата теленовела „Дива земя“, турските сериали „Любовта не разбира от думи“ и „Слънчеви момичета“, както и сензационният риалити формат „Животът на Кардашиян“.

 

Делничните обеди по DIEMA FAMILY ще бъдат запазени за кулинарни изкушения. „Вкусотиите на Оливър“ и „Печивата на Марта Стюарт“ ще разкрият малките тайни на големите ястия от 14.00 до 15.00 ч. Джейми Оливър ще се качи на мотор в търсене на най-добрите продукти за своите приятели и роднини, а Марта Стюарт ще подслади следобеда с идеи за изкусителни десерти.

В 15.00 ч. на 8 април предстои дебютът на хитовата теленовела „Дива земя“ в българския ефир. Историята се развива в живописните винарни на долината Напа, където животът на фамилиите Монтиел и Катанеда са разтърсени из основи след автомобилна катастрофа, причинена от безразсъдство.

Уикендът ще бъде изпълнен с романтични приключения с премиерните немски филми в 14:00 ч., а в 17.00 ч. серия от недоразумения и забавни предизвикателства ще бележат историята на твърдо решената да успее красавица Хаят в „Любовта не разбира от думи“. Тя среща наследник на текстилна империя и след много заблуди, грешки и препятствия, отношенията им прерастват от взаимна неприязън в любов.

Риалити шоуто, покорило света – „Животът на Кардашиян“, ще превземе и българския ефир. Всеки уикенд в 19.00 ч. по DIEMA FAMILY то ще насочи погледите на зрителите към бляскавия живот на едно от най-известните семейства в Холивуд. Бракове, раздели, бебета и изграждане на медийни и модни империи – всичко излиза на показ, а семейството не крие нищо от камерите. Ким, Клоуи, Кортни, Крис Кардашиян и всички останали са една наистина екстравагантна комбинация от характери, на които зрителите няма да могат да се наситят.

От 22 април в 22.30 ч. по DIEMA FAMILY пък зрителите ще могат да видят и премиерния турски сериал „Слънчеви момичета“. В него главната героиня Гюнеш е учител по литература от Измир с три дъщери. Животът ѝ е щастлив – радва се на дъщеря си Пери и близначки Назлъ и Селин, докато един ден пътят ѝ се пресича с този на бизнесмена Халук Мертоглу от Истанбул и двамата се влюбват.

Не пропускайте да видите новия облик на DIEMA FAMILY и премиерните заглавия от 8 април в ефира на канала.

Коментари