Емоциите ще са движещата сила в новия премиерен сериал по DIEMA FAMILY

Септември 13, 2018 Новини

 

Премиерният индийски сериал "Слънце и Луна" е новата завладяваща история, която ще вълнува зрителите пред малкия екран всяка делнична вечер от 20.00 ч. Първата среща с героите от романтичната поредица е на 18 септември, вторник, 20.00 ч. в ефира на DIEMA FAMILY. Разнообразието от чувства и емоции между двама души са водещи в сюжетната линия на сериала, който ще погледне на любовта от съвсем различен ъгъл. В основата е идеята, че не човекът открива любовта, а любовта - човека. По какъв начин ще се случи всичко и ще успеят ли да я задържат главните герои? Отговорите ще бъдат разкрити с епизодите на премиерния индийски сериал по DIEMA FAMILY "Слънце и Луна".

Пресъздаването на това любовно пътешествие е поверено на майстора-разказвач Раджан Шахи, който е един от създателите на "Слънце и Луна". Сериалът проследява историята на жизнерадостно момиче на име Авни, което ще се опита да прекоси начертаните от семейството и традициите граници, за да се наслади на живота, отдавайки се на любовта. Ролята на чувствителната и енергична Авни е поверена на познатата от редица индийски поредици актриса Канчи Сингх. Една от тези поредици е именно "Ритъмът на мечтите", чийто финал зрителите на DIEMA FAMILY ще могат да проследят ден преди старта на "Слънце и Луна" - 17 септември, понеделник, от 20.00 ч.

Човекът, който ще преобърне целия свят на Авни, е младият помощник на нейния баща - Радж. В неговия образ ще влезе амбициозният Мишкат Варма, който, за разлика от много свои съвременници, още от дете мечтае да стане известен актьор. Тази негова мечта се сбъдва с участието му в романтичния сериал "Слънце и Луна".

"Много сме щастливи, че Канчи изпълнява ролята на Авни, а Мишкат – на Радж. Имахме нужда от свежо младо лице и Канчи бе идеалният избор. Мишкат е с нетипична красота и харизма и скоро ще се превърне в най-новия хит в индустрията", споделя в интервю продуцентът на поредицата - Раджан Шахи.

Не пропускайте да станете част от новото романтично изживяване с епизодите на премиерния индийски сериал “Слънце и Луна”. Гледайте началото в ефира на DIEMA FAMILY на 18 септември, вторник, от 20.00 ч.

Коментари