Втори шанс за любовта в премиерния сериал “Бреговете на Чесапийк” по DIEMA FAMILY

Януари 05, 2018 Новини

Звездите Джеси Меткалф и Меган Ори ще получат възможност да поправят грешките от миналото си в премиерния за българския ефир сериал “Бреговете на Чесапийк” от 6 януари, всяка събота и неделя, от 16.00 ч. по DIEMA FAMILY. След успеха в САЩ родните зрители ще  могат да проследят завладяващата история  на романтичната поредица, базирана на мотиви от романите на Шерил Уудс. Джеси  Меткалф, познат от ролята си в римейка на култовия сериал “Далас”, изпълнява и някои от песните в саундтрака. всяка българския ефир на 6 януари

Звездата от “Имало едно време” Меган Ори влиза в ролята на Аби О’Брайън  - млада жена, която се завръща в родния си град, за да помогне на сестра си да спаси замиращ семеен бизнес, но скоро се сблъсква със спомени и лица от миналото си. Градчето в Мериленд, построено от баща ѝ, пази много тъжни спомени и Аби, благодарение на кариерата, развода и малките си дъщери на седем и девет години, няма много свободно време. Спасяването на заведението на сестра ѝ от възбрана я сблъсква не само с разбитото ѝ семейство, но и с Трейси Райли (Джес Меткалф) – мъжа, когото тя е напуснала преди 10 години. Трейси първоначално е препятствие, но по-късно се превръща в неочакван съюзник и втори шанс по пътя към любовта.

Не пропускайте хитовият сериал “Бреговете на Чесапийк”  от 6 януари, всяка събота и неделя, от 16.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Коментари