Любовта побеждава тайните в премиерния сериал "Черна любов" по DIEMA FAMILY

Ноември 28, 2017 Новини

 

Какъв може да бъде цветът на любовта? Това е основният въпрос за героите на звездите Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит в премиерния сериал "Черна любов", спечелил International Emmу – всяка делнична вечер от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.  Тази седмица на същия въпрос отговарят и любителите на романтични поредици в специална игра във Facebook страницата на DIEMA FAMILY. 15 награди очакват най-големите късметлии в играта, която продължава до 18 декември, а още подробности ще откриете тук.

"Черна любов" е един от най-успешните турски сериали на всички времена, който се излъчва в над 60 държави – това е и първата турска продукция, отличена с престижната телевизионна награда International Emmу в категория "Теленовела". Международните награди Emmy бяха връчени на бляскава церемония в Ню Йорк преди седмица – в деня на премиерата на "Черна любов" в ефира на DIEMA FAMILY. "Невероятно е, че с колегите сме тук в залата, но още по-невероятно е, че спечелихме тази награда", не скри радостта си режисьорът Халил Сарал пред гостите на церемонията. 

Същевременно още в началните епизоди на "Черна любов" по DIEMA FAMILY главните герои Нихан и Кемал се сблъскват с драматични изпитания, които ги провокират да преосмислят изборите си досега. Изненадващо за всички и за самия него съдбата връща Кемал в Истанбул, за да се изправи отново пред любимата си Нихан и нейния съпруг Емир. И макар че заради разбитото си сърце той се посвещава на работата си в друг град, пет години по-късно обстоятелствата принуждават Кемал да се завърне там, където има шанс да се пребори за любовта. Той обаче не знае, че Нихан също страда заради раздялата им, тъй като от години прикрива една голяма тайна. В центъра на сложния любовен триъгълник е чаровната Неслихан Атагюл, партнират й звездните актьори Бурак Йозчивит и Каан Урганджъоглу.

Драматичните обрати в премиерния сериал "Черна любов" можете да следите всяка делнична вечер от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY, а подробности за играта вижте в страницата на романтичния канал във Facebook тук.

Коментари