Неслихан Атагюл от премиерния сериал "Черна любов" за любовта на живота й

Ноември 19, 2017 Новини

Броени дни преди премиерата на "Черна любов" по DIEMA FAMILY, публикуваме интервю със звездата в сериала Неслихан Атагюл. Как се отразява семейният й живот, какви са мечтите й за игрално кино и наистина ли готви добре – отговорите на тези и още въпроси популярната актриса дава в разговор за "Хабертюрк". Не пропускайте да я видите в премиерния сериал "Черна любов" от 20 ноември -  всяка делнична вечер от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Твоята звезда изгря на екрана, омъжи се за любовта на живота си и стана лице на известна марка. Може ли да се каже, че именно това е повратен период за теб?

Не мога да кажа дали е така. Бъдещето ще покаже. За мен наистина 2016 г. беше много ползотворна, продуктивна, пълна. Постигнах успехи, омъжих се. Засега всичко върви добре и се надявам така да продължи.

Отдавна не бяхме виждали толкова весела сватба. Двама души, които толкова си подхождат, една двойка, която цяла вечер непрекъснато се смее, танцува. Наистина беше много красиво. Така ли беше планирано?

Ние с Кадир Догулу много обичаме да се забавляваме. Наистина, имаше планирана програма на сватбата, но танците бяха спонтанни.

Снимки на Неслихан Атагюл може да разгледате ТУК

Като стана дума за танци, имаш ли интерес към танца, учила ли си се да танцуваш?

Имам интерес, много обичам да танцувам. Но никога не съм мислила да взимам уроци.

Как поддържаш перфектната си визия?

Поддържам чиста косата си и един път месечно ходя на фризьор, за да подрязвам крайчетата й. И тъй като всеки ден на снимачната площадка съм с грим, се старая в останалото време на поддържам лицето си чисто. Използвам хидратиращи, органични продукти. В чантата ми винаги има овлажнител за устни и крем за ръце.

Имаш ли фобии?

Не обичам затворените помещения, имам клаустрофобия. Дори сега в стаята, въпреки че вратата е леко отворена, изпитвам нужда да отворя и прозореца. Да влиза въздух.

Как започва денят ти?

Сутрин трябва да пия едно еспресо. След закуската пия турско кафе, а през деня и преди лягане гледам да пия много вода.

Спортуваш ли?

В караваната на снимачната площадка имам мини спортни уреди. Старая се да ги ползвам. Плувам, а като намеря време, ходя на пилатес.

Има ли мисъл, която да ти е близка?

Шамс от Тебриз (персийски мислител и суфист, близък до Мевляна) има една хубава мисъл: Да мислиш къде ще те отведе пътят е безполезно усилие. Трябва да обмислиш само първата стъпка. Останалото ще дойде от само себе си.

Какво готвиш най-добре?

Няма да скромнича, наистина готвя много добре. Научих се от майка ми.

Имаш близо десет награди. За една актриса, която е в началото на пътя си, да получи награда за най-добра актриса, е нещо много голямо. Младите актьори започват с младежки сериали, после седем-осем проекта и тогава главните роли. Ти имаше голям шанс с игралното кино.

И аз не съм започнала с главна  роля. След четири проекта дойде сериалът "Двете лица на Истанбул", преди три години. Ех, ако можех, щях да се снимам само в игрални филми. Надявам се да направя много игрални филми, много различни роли.

Какви са мечтите ти в киното?

Би било прекрасно да играя във филм на Алмодовар. Моля се за това. Да се запозная с него, да се срещнем на снимачната площадка, ще бъде голямо удоволствие.

На какво те научи снимачната площадка?

На търпение. Всички са много симпатични, но все пак всеки ден сме заедно, работим усилено и може да се ядосаме един на друг, да се огорчим, затова трябва да се проявява разбиране, съпричастност.

След като направиш избора си, влияеш ли се от мнението на семейството и близките ти?

Аз действам на своя глава, малко съм инат. От две години се мъча да пречупя тази черта. Естествено ценя мнението на съпруга ми и на моя мениджър, но най-често слушам себе си и правя това, което искам.

Контролираш ли се?

В работата си съм дисциплинирана, но като Неслихан се оставям на течението.

Коментари