Звездите в премиерния сериал "Черна любов" – от 20 ноември по DIEMA FAMILY

Ноември 17, 2017 Новини

 

Неслихан Атагюл от малка има мечта, която преследва неотклонно – да стане истинска филмова звезда. Днес тя е само на 25 години, а вече е на върха на кариерата си в южната ни съседка. Неслихан е голямата звезда в премиерния сериал "Черна любов" – от 20 ноември от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY. Силното й екранно присъствие подчертава популярният актьор Бурак Йозчивит, спечелил критиката и зрителите с ролята си на Бали бей от "Великолепният век". В "Черна любов" героите на Неслихан и Бурак представят красивата любовна история на Нихан и Кемал. И тъй като принадлежат на два различни свята, двамата преминават през съдбоносна раздяла и драматични изпитания, за да се борят докрай за любовта си.

Неслихан Атагюл решава да стане актриса, когато е само на осем години, докато гледа един от нашумелите турски филми. На 13 години тя връчва на майка си номера на кастингова агенция и така при нея идва шансът да изиграе Денис в хитовия сериал "Листопад" – тогава е само на 14 години. Първото от многото си отличия тя печели още с първата си роля в игралния филм "Първа любов" – наградата за млада надежда на филмовия фестивал "Златният пашкул". Следва поредица от участия в реклами и скоро тя попада в полезрението на някои от известните режисьори. 

Безспорно обаче "Двете лица на Истанбул" е сериалът, който преобръща живота на Неслихан и в професионален, и в личен план. Именно на снимачната площадка на изключително нашумелия сериал, който българските зрители гледаха отново по DIEMA FAMILY, тя среща бъдещия си съпруг – обичания актьор Кадир Догулу. Двамата се превръщат в звездната двойка на турското кино и само три години след първата им среща сключват брак през юли 2016 година. "Постигнах успехи, омъжих се. Засега всичко върви добре. Надявам се така да продължи", казва Неслихан в интервю за "Хабертюрк". След сватбата и пищната церемония влюбените Неслихан и Кадир се отдават на романтична ваканция на Малдивите, като и до днес светлините на прожекторите не спират да следят всеки техен ход. 

Медиите не отместват вниманието си и от другата звезда в "Черна любов" – Бурак Йозчивит. Той също среща на снимачната площадка голямата си любов – Фахрие Евджен. Събират ги снимките на хитовия сериал "Чучулигата", като днес двамата компенсират натоварените работни графици с непрестанни съобщения. "Ние много добре се познаваме, между нас не може да съществува проблем. Няма друга като Фахрие, която да проявява такова разбиране", казва Бурак в едно от интервютата си, което можете да прочетете тук

"Аз съм работохолик и колкото и да се изморя, не спирам", признава актьорът, който също не крие интереса си към игралното кино. Междувременно Бурак привлича вниманието и заради изявите си на модния подиум, като през 2005 г. е отличен в конкурса Best Model of Turkey и печели второ място в Best Model of the World. Още любопитни подробности за звездите Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит вижте във видеото от "На кафе" тук

Не пропускайте да видите любовната стихия между героите им Нихан и Кемал в премиерния сериал "Черна любов" от 20 ноември, всеки делничен ден от 21.00  – в златния час на DIEMA FAMILY.  

Коментари