Страстен любовен триъгълник в премиерния сериал "Черна любов" от 20 ноември по DIEMA FAMILY

Ноември 15, 2017 Новини

 

Звездата Неслихан Атагюл заплита сложен любовен триъгълник с двама талантливи турски актьори в премиерния сериал "Черна любов", който стартира на 20 ноември от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY. От понеделник до петък зрителите могат да гледат първата турска продукция, която е номинирана за най-престижните телевизионни награди Emmу. Номинацията е в категория "Теленовела", а големите победители ще бъдат обявени в деня на премиерата на "Черна любов" – на 20 ноември по DIEMA FAMILY. 

В премиерния сериал "Черна любов" очарователната Неслихан Атагюл влиза в ролята на крехката Нихан – тя е богато момиче от бляскавия свят на Йеникьой, но сърцето й я води в друга посока. Когато Нихан среща Кемал, монотонният му живот се преобръща до неузнаваемост. Въпреки класовите различия между едно богато момиче и един беден младеж, любовта им се оказва неустоима и стихийна – докато Кемал не напуска града, за да се омъжи тя за друг. Дълбоко огорчен, Кемал е принуден да приеме, че с Нихан принадлежат на два различни свята. Той обаче не знае, че Нихан също страда и е принудена заедно с любовта си да погребе една тайна. Без да се бави, тя се омъжва за Емир Козджуоглу, който от детството й е влюбен в нея с маниакална страст. И ако очакваният им брак изглежда идеален, за Нихан няма друга любов освен някога преживяваната с Кемал. 

Драматичната история в премиерния сериал "Черна любов" пресъздават звездите Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит, а третият актьор в любовния триъгълник е Каан Урганджъоглу в ролята на Емир. Бурак печели сърцата на зрителите с ролята си на Бали бей от "Великолепният век", както и с участието си в поредиците "Малки тайни" и "Чучулигата". Освен че има десетки отличия за ролите си в хитови турски сериали, Бурак Йозчивит получава награди и за участията си в игрални филми. През 2005 г. е отличен в конкурса Best Model of Turkey, като освен това печели второ място Best Model of the World. Друга негова страст е фотографията и това е специалността, по която следва в университета Мармара в Истанбул.

Екранната му половинка Неслихан Атагюл решава, че иска да стане актриса, още когато е на осем години. Днес тя е на върха на кариерата си в турското кино и телевизия – талантът й изгрява още на 14-годишна възраст с ролята на Дениз в изключително популярния сериал "Листопад", а любителите на романтични поредици по DIEMA FAMILY я познават и от "Двете лица на Истанбул". Каан Урганджъоглу има в кариерата си над десет хитови сериала и шест игрални филма. Заради отрицателните герои, които представя на екран, в киносредите и сред зрителите му се носи славата на лошото момче. Също така любопитен факт е,  че е снимал пълнометражен филм по негов сценарий. 

Кой от двамата герои – Кемал или Емир – ще спечели завинаги сърцето на Нихан и какво ще реши съдбата за любовния триъгълник? Отговорът на тези въпроси очаквайте в премиерния турски сериал "Черна любов" от 20 ноември – всеки делничен ден от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY. Преди тази разтърсваща любовна история зрителите могат да гледат премиерния индийски сериал "Ритъмът на мечтите" – отново от понеделник до петък от 20.00 ч. не пропускайте поредицата с участието на Авика Гор – една от най-скъпоплатените звезди на индийското кино и телевизия.

Коментари