Вълнуващи житейски истории в премиерния сериал “Остани с мен” и по DIEMA FAMILY

Октомври 08, 2017 Новини

Въздействаща история за живота и уговорените бракове на две братовчедки ще разкаже премиерният за българския ефир индийски сериал “Остани с мен” на NOVA - от 9 октомври всеки делничен ден в 20.00 ч. и по DIEMA FAMILY. Главните действащи лица в драмата са две млади момичета с напълно противоположни характери, но една и съща цел – създаване на стабилно семейство. Родителите на образованата, жизнена и хитра Раши осиновяват племенницата си Гопи – неграмотно, наивно и скромно момиче, което преждевременно остава без родители.

Снимки от премиерния сериал "Остани с мен" може да разгледате ТУК

След като и двете момичета се задомяват, в живота на Гопи се появява и Кокила Моди – строгата и решителна свекърва, която всячески се старае да превърне младото момиче в уверена и умна жена, за да бъде приета от съпруга й. Сърцето на сестра й Раши обаче ще се изпълни със завист, която ще я накара да направи многократни опити да саботира Гопи. Как ще се развие животът на двете момичета и ще успеят ли те да намерят пълното щастие в новите си семейства?

След големия успех на хитовия индийски сериал "Малката булка" и “Дъщерята на Ананди”, романтична драма “Остани с мен” обещава на зрителите нова емоционална поредица, в чийто фокус са сложните човешки взаимоотношения. Не пропускайте началото на сериала в понеделник, 9 октомври, в 20.00 ч. и по DIEMA FAMILY.

Коментари