"Лъжовно сърце" е новата премиерна поредица в ефира на DIEMA FAMILY

Април 26, 2017 Новини

Вълнуващата мексиканска теленовела от 2016 г. "Лъжовно сърце" ще покори зрителите с романтичния си сюжет, а първият премиерен епизод ще се излъчи на 27 април, четвъртък, от 13.30 ч. по DIEMA FAMILY.

В центъра на историята е чаровната Мариела, която ще се наложи да се бори, за да си върне отнетото ѝ насилствено в миналото. Голямата дилема, пред която съдбата ще я изправи, е дали да продължи живота си със своя спасител Леонардо или да се отдаде на страстта си към Алонсо – истинската любов на живота й.

Романтичната поредица "Лъжовно сърце" печели зрителите със своите разнообразни персонажи и вълнуващи обрати. Една от звездите на сериала е познатият на любителите на романтичния жанр актьор Диего Оливера, когото зрителите наскоро гледаха в друга премиерна хитова поредица – "Непростимо", отново в ефира на DIEMA FAMILY. Този път ще го видим в ролята на Леонардо Дел Рио - красив мъж с щедро сърце, който поема грижата за Мариела и с времето се влюбва в нея. Докато двамата търсят отмъщение срещу влиятелния и безскрупулен бизнесмен Демиан Ферер (Алехандро Томаси), отговорен за смъртта на нейния любим дядо, Мариела среща истинската си любов в лицето на чаровния архитект Алонсо, който е и син на нейния най-голям враг.

Друго попадение сред талантливия каст е изгряващата актриса Телма Мадригал, която ще видим в главната роля на "Лъжовно сърце". Красавицата се изявява като певица и модел и е позната на публиката в страната си с участието си в няколко романтични поредици. Първата й среща с българските зрители предстои на 27 април в ефира на DIEMA FAMILY.

Любовта и отмъщението са само част от многопластовия сюжет на новия премиерен за България сериал "Лъжовно сърце". Зрителите ще станат свидетели на безкористна доброта, изкушения, трудни избори и сложни взаимоотношения, и всичко това поднесено по интригуващ начин.

Съпреживейте вълнуващата история на героите в романтичния сериал "Лъжовно сърце" от 27 април - всеки делничен ден, от 13.30 часа по DIEMA FAMILY.

За повече новини и любопитни факти около премиерния сериал, следете на сайта на романтичния канал DIEMA FAMILY или на Fаcebook страницата.

Коментари