Сериалът "Трите лица на Ана" и сватбеното риалити "Чия е тази сватба?" с премиера по DIEMA FAMILY

Ноември 07, 2016 Новини

"Трите лица на Ана" е вълнуваща история, която проследява съдбата на тризначките Ана Лусия, Ана Летисия и Ана Лаура, разделени от драматично събитие преди 20 години. Най-успешната мексиканска теленовела за 2016 година ще се излъчва всеки ден от 13.30 до 14.30 ч. с повторение на следващия ден от 9.30 до 10.30 ч.

В катастрофа, предизвикана от капризите на едно от децата, загиват двамата родители, а една от сестрите – Ана Лусия, изчезва. Семейството приема, че детето е загинало. Жена, загубила дъщеря си, открива и спасява Ана Лусия, която отглежда като собствено дете. Ана Лаура, втората сестра, губи крака си вследствие на тежкия инцидент. Отраства като стеснително и чувствително дете, което не спира да вярва, че Ана Лусия е оцеляла и един ден ще я открие. Третата сестра – Ана Летисия, е различна. Тя е всичко, което останалите две не са – амбициозна, егоистка и готова на всичко, за да постигне целите си. Един мъж с добро сърце и влиятелна фамилия, но с две имена и две самоличности, поради амнезия след тежка катастрофа, ще трябва да реши на коя от тях да отдаде сърцето си, да избере минало или бъдеще.

Дали съдбата ще бъде благосклонна към чистата любов и какви изпитания е подготвила за трите сестри, носещи името Ана, предстои да проследим в "Трите лица на Ана" всеки делничен ден от 13.30 ч. в ефира на DIEMA FAMILY. 

"Чия е тази сватба?" започва веднага след сериала от 14.30 до 15.30 ч. с повторение на следващия ден от 10.30 до 11.30 ч. Риалити шоуто разкрива напрегнати, но стоплящи сърцето сцени около приготовленията на различни сватби. Всеки епизод показва, че не винаги булката е в центъра на събитието, а понякога се случва точно обратното – сватбените агенции и родителите на младоженците могат да изиграят ключова роля в създаването на перфектния "голям ден" за двойката. 

Зрителите ще станат част от междуличностните битки и куриозните ситуации на прага на една прекрасна сватба, при която нещата не винаги вървят според плана. В епизодите на премиерния осми сезон на сватбеното риалити "Чия е тази сватба?" ще станем свидетели на конфликти между младоженци и сватбени агенти, които ще нажежат обстановка между двете страни. Дали младоженците, семейството и организаторите ще стигнат до общо решение за мечтания ден и ще има ли хепиенд, остава да проследим всеки делничен ден от 14.30 ч. по DIEMA FAMILY.

Не пропускайте най-новите две предложения и допълнителните два часа романтика и приятни емоции от 7 ноември  – всеки делничен ден от 13.30 до 15.30 ч. по DIEMA FAMILY. 

 

 

Коментари