„Войната на розите” слага начало на пролетта в ефира на Diema Family

Февруари 26, 2016 Новини

 

Премиерният хитов сериал „Войната на розите” събира две момичета от два различни свята в любовен триъгълник без изход в ефира на Diema Family – от 14 март в 22.30 ч. От приятелки като малки богатата Гюлфем (Джанан Ергюдер) и дъщерята на градинаря във вилата на семейството й Гюлру (Дамла Сьонмез) се превръщат в съперници, готови за истинска война в името на любовта. Защото макар и много различни в начина си на живот и интересите си, нещо наистина ценно ще ги свърже и раздели завинаги. Има някой, заради когото си струва да воюват – пристигналия от чужбина чаровен доктор Йомер (Баръш Кълъч). 

Сериалът „Войната на розите” ще търси мястото на любовта в материалния свят, в който живеем. С поредицата зрителите ще станат свидетели на това как една невинна детска мечта може да се превърне в кошмар не само за момичето, което ще я последва, но и за всички, които обича.

Тримата млади актьори, които изпълняват главните роли в любовния триъгълник, в момента са едни от най-популярните филмови и телевизионни звезди в Турция. Кои са те извън снимачната площадка и има ли нещо друго, което ги свързва в живота освен любовта между героите им? 

Не пропускайте завладяващата история за изпепеляващите чувства, амбициите и жертвите в името на любовта в премиерния хитов турски сериал „Войната на розите” – от 14 март, всяка делнична вечер от 22.30 ч. по Diema Family.

 

Коментари