Премиерният полски сериал „Медици” от 9 януари по Diema Family

Януари 07, 2016 Новини

 

Всяка нова и модерна болница изисква екип от професионалисти, които не се страхуват да действат и да развиват своите умения. В премиерния полски сериал „Медици” (Lekarze), който стартира от 9 януари по Diema Family, зрителите ще видят в действие именно такъв екип, изправен пред предизвикателството да се справи с невъзможното, да реагира на мига и да вземе правилното решение. 

Сериалът, който ще се излъчва в събота и неделя от 20.00 ч., разказва за младия и амбициозен хирург Алисия Жиманска (Магдалена Ружчка). Тя уверено прави първите стъпки в кариерата си в престижна болница във Варшава, като мечтае да стане най-добрия хирург и да специализира в областта на трансплантациите. Неочакван инцидент променя нейните планове и я отпраща в нова посока – болницата „Коперник” в град Торун. Съдбата я среща с група харизматични лекари, изцяло посветени на своята професия, които ежедневно се борят не само за живота и здравето на своите пациенти, но и със собствените си слабости и грижи.

Екипът от ярки индивидуалности не се страхува да действа и да развива своите умения, готов е на всичко, за да се справи с всеки случай, колкото й сложен да е той. В забързаното ежедневие, изпълнено с поредица от заплетени казуси, изискващи цялото време и внимание на младия екип, медиците често пренебрегват личния си живот в името на своите пациенти. Лекувайки другите, понякога и те самите се нуждаят от помощ.

Телевизионният дебют на полския сериал е през 2012 г. и освен симпатиите на зрителите поредицата вече е спечелила и доста награди. В главните роли освен Магдалена Ружчка зрителите ще видят още Павел Малашински, Данута Стенка, Яцек Коман. Всеки епизод успява да заинтригува с автентичен медицински случай, а динамичните, озадачаващи и често забавни ситуации са неизменна част от сюжета. 

Очаквайте старта на премиерния за България полски сериал „Медици” – от 9 януари, в събота и неделя, от 20.00 ч. по Diema Family.

 

 

Коментари