Опасности и изпепеляваща любов в сериала „Гранд хотел”

Ноември 13, 2015 Новини

 

Мистерии, опасности и изпепеляваща любов са в основата на интригуващата фабула  в сериала „Гранд хотел”, чиито епизоди зрителите могат да гледат от 13 ноември, всеки петък, от 9.30 ч. по Diema Family. Поредицата е една от най-награждаваните в последните години и е номинирана дори за най-престижните европейски телевизионни отличия – „Златната нимфа” в Монте Карло. Успехът на „Гранд хотел” се дължи на обаятелната  игра на младите актьори Адриана Озорес и Йон Гонзалес, които се превръщат в едни от звездите на испаноезичните кино и телевизия. Критиците пък наричат сериала „испанското имение Даунтън”. И наистина - историята в „Гранд хотел” се развива в същата епоха, а снимките се реализират в един от замъците на испанското кралско семейство – Паласио де ла Магдалена в Сантандер.

Историята започва през 1905 година с мистериозното изчезване на камериерката Кристина Олмедо. Шест месеца по-късно в Гранд хотел пристига нейният брат Хулио (Йон Гонзалес), чиято цел е да разследва изчезването на сестра му. Той започва работа в хотела, където се сприятелява с Андрес - синът на мениджъра, и с Алисия (Озорес) - дъщеря на един от собствениците на Гранд хотел. Хулио и Алисия се влюбват един в друг, но тяхната връзка е изправена пред множество препятствия поради разликата в общественото им положение. Заедно те се опитват да разплетат мрежата от лъжи, тайни и мистериозни обстоятелства, които крие Гранд хотел.

Дали Хулио и Алисия ще успеят да разплетат мистерията, зрителите ще видят в сериала „Гранд хотел” –  всеки петък от 9.30 ч. по Diema Family.

Коментари