Ана Бренда Контрерас е фаталната жена в премиерния сериал „Непростимо”

Октомври 29, 2015 Новини

 

В предстоящия си ноемврийски брой мексиканското издание на списание Glamour ще обяви Ана Бренда Контрерас за най-сексапилната изпълнителка на 2015 година, съобщават латиноамерикански медии. Затова не е чудно, че на красавицата е поверена ролята на фатална жена в хитовия премиерен сериал „Непростимо”, чиито епизоди зрителите могат да гледат от 30 октомври, всеки делничен ден, от 15.00 ч. по Diema Family.

В „Непростимо” Ана Бренда Контрерас е заподозряна, че е причинила смъртта на младия миньор Деметрио. Той се самоубива, след като сърцето му е разбито от една амбициозна и безсърдечна жена. Братът на младежа – Мартин Сан Телмо, в чиято роля се превъплъщава испанската звезда Иван Санчес, е решен да отмъсти. Мартин разкрива, че за смъртта му е отговорна жена от богатото семейство Прадо-Кастело, а името ѝ започва с В. Мартин заминава за Мексико сити, където влиза в обкръжението на могъщата фамилия. Там той се запознава с две млади жени, чиито имена започват с В – Вероника и Вирхиния Прадо-Кастело. Двете са племенници на богатия магнат. Вирхиния е невинна и нежна, а Вероника – силна и смела. Въз основа на събраните улики и поредица от съвпадения, Мартин решава, че жената, която търси, е Вероника. Той започва да реализира своя план за отмъщение: първо да ухажва Вероника, после да я съблазни и дори да я подтикне да се влюби в него, за да ѝ разбие сърцето и да я доведе до състоянието, провокирало самоубийството на брат му. 

В сериала сексапилният испански актьор Иван Санчес демонстрира, че е неподвластен на чара на Ана Бренда Контрерас. В медийното пространство обаче все по-упорито циркулират слухове за интимна връзка между екранните партньори. Двамата актьори отричат подобни отношения, като продуцентската им компания Televisa дори публикува специално интервю с тях на сайта си, в което твърдят, че са само приятели. Все пак медиите не пропускат да отбележат факта, че Ана често пътува до Испания, за да прекарва всяка свободна минута със Санчес, а и самият той съобразява своя график с нейните гостувания. Очевидно между двамата има много силна връзка извън снимачната площадка. Дали обаче такива отношения ще се развият и между техните герои в хитовия сериал и ще се влюби ли Вероника в Мартин, зрителите ще видят в „Непростимо” от 30 октомври, всеки делничен ден, от 15.00 ч. по Diema Family.

Това обаче не е единственото ново превъплъщение за Ана Бренда Контрерас. Отново на 30 октомври, петък, но от 14.00 ч. в ефира на Diema Family популярната актриса ще се преобрази в злодейката Маура Албаран в мексиканския сериал „Капризи на съдбата”. В поредицата ѝ партнира със Уилям Леви.

Не пропускайте да видите различните лица на Ана Бренда Контрерас от 30 октомври в „Капризи на съдбата” – всеки делничен ден от 14.00 ч., и в премиерната хитова поредица „Непростимо” – от понеделник до петък от 15.00 ч., в ефира на Diema Family.

 

 

Коментари