Бахар от „Прости ми” разкрива тайната на щастливия си брак

Август 16, 2016 Новини

Актрисата Гайе Тургут спечели сърцата на българските зрители с изпълнението си в ролята на Бахар  в хитовия сериал „Прости ми” по NOVA. Поредицата обаче изиграва огромна роля не само за кариерата ѝ, превръщайки я в звезда, но и променя изцяло и личния ѝ живот, защото на снимачната площадка тя среща съпруга си – актьорът Дениз Евин. Двамата се превръщат в една от най-обичаните светски двойки в Турция.

„Дениз се превърна в мой приятел, мой учител, изповедник. Той е всичко за мен. Бракът ни не крие никакви пречки за нас”, разкрива Гайе в интервю за турските медии. Тя не споделя разпространеното мнение, че ако двама съпрузи работят заедно, това може да навреди на отношенията им.

„Ние винаги проявяваме разбиране един към друг, тъй като познаваме правилата на този бизнес. Съпругът ми и майка ми са най-големите ми критици. Ние не се сдържаме да си казваме какво мислим. Често споделяме един с друг трикове за актьорските ни изпълнения. Ограниченията за такива разговори в семействата са останали в миналото”, разказва звездата.

„Честното и открито говорене помежду ни, способността да се изслушваме, за да решаваме заедно нещата, както и уважението към пространството на лична свобода на другия” са основата на щастливия брак според актрисата.

Гайе Тургут вече е постигнала личното си щастие, но дали и любовната история на нейната героиня Бахар ще има щастлив край? Гледайте премиерния сериал „Прости ми” всеки делничен ден от 14.30 ч. по NOVA, както и от 23.30 ч. по DIEMA FAMILY.

Епизодите от хитовата поредица можете да гледате отново в NOVA PLAY

 

Коментари